Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. |
Ж36658/2005/689 | Akademia ekonomiczna (Kraków). Zeszyty naukowe (Akademia ekonomiczna w Krakowie) [Text] / red. B. Cichoń. - Kraków : AE. - ISSN 0208-7944. 2005, N.689 : Prace z zakresu chemii i kinetyki procesów / red. Z. Cichoń. - Kraków : AE, 2005. - 88 s. (Zeszyty naukowe (Akademia ekonomiczna w Krakowie), ISSN 0208-7944 ; 2005, N.689). - Bibliogr. v kinci st. Rez. eng. Содержание:
Рубрики:
Географічні рубрики:
| 2005 | | N. 689
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | > Ж100573 Degustiv club : журн. о дорогом питье, вкусной еде и ароматном табаке, К.- Отримується з 2011.
|
> Degustiv club [Текст] : журн. о дорогом питье, вкусной еде и ароматном табаке/ гл. ред. А. Гороховский. - К. : Медиа-Про, 2010 . - Виходить щомісяця.- Отримується з 2011. Голов. ред. : Гороховский А. РОКИ: 2011
Рубрики:Географічні рубрики: | Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. |
Ж100573/2011/1 | Degustiv club : журн. о дорогом питье, вкусной еде и ароматном табаке.- К.- Отримується з 2011. | 2011 | | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. |
Ж44463/2020-2021/3-4 | Digital age in semiotics & communication : ann. double-blind peer-reviewed j.- Sofia.- Отримується з 2020. | 2020-2021 | | Vol. 3-4
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | > Ж36013 Food technology : journal, Chicago, IL.- Отримується з 1962.
|
> Food technology [Текст] : journal/ Institute of Food Technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1947 . - Виходить щомісяця.- Отримується з 1962. Ред. : Weber D. E. - ISSN 0015-6639 РОКИ: 1999
1974
1975
Рубрики: | |
|
| | |
|
6. |
Ж36013/1974/28/10 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1974 | Vol. 28 | № 10
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. |
Ж36013/1974/28/11 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1974 | Vol. 28 | № 11
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. |
Ж36013/1974/28/12 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1974 | Vol. 28 | № 12
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. |
Ж36013/1974/28/9 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1974 | Vol. 28 | № 9
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. |
Ж36013/1975/29/1 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1975 | Vol. 29 | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. |
Ж36013/1975/29/2 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1975 | Vol. 29 | № 2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. |
Ж36013/1999/53/11 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1999 | Vol. 53 | № 11
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | > Ж36028 Journal of food science, Chicago, IL.- Отримується з 1962.
|
> Journal of food science [Текст]/ institute of food technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1926 . - Виходить раз на два місяці.- Отримується з 1962. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 1962 р. див.: Food research Ред. : Weber D. E. - ISSN 0022-1147 РОКИ: 1996
1997
Рубрики: | |
|
| | |
|
14. |
Ж36028/1996/61/2 | Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1996 | Vol. 61 | № 2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. |
Ж36028/1997/62/1 | Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1997 | Vol. 62 | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | > Ж24049 Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях, М.- Отримується з 2001.
|
> Le Gourmet [Текст] = Ле гурме : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях/ ООО "Издательский дом "САНТ- ТМ" ; ред. Т. Гаген. - М. : [б.и.], 2000 .- Отримується з 2001. Ред. : Гаген Т. РОКИ: 2001
2002
Рубрики:Географічні рубрики: | |
|
| | |
|
17. |
Ж24049/2001/3-4 | Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001. | 2001 | | № 3-4
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. |
Ж24049/2001/5 | Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001. | 2001 | | № 5
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. |
Ж24049/2002/1-2 | Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001. | 2002 | | № 1-2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | > Ж42035 Trends in food science & technology : journal, Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
|
> Trends in food science & technology [Текст] : journal/ ред. B. White. - Irvington, NJ : [б.в.], 1990 . - Виходить щомісяця.- Отримується з 1997. Ред. : White B. - ISSN 0924-2244 РОКИ: 1996
1997
Рубрики: |
|
| |