Бази даних

Журнали та продовжувані видання - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (27)Тематичний інтернет-навігатор (2)Реферативна база даних (76)Книжкові видання та компакт-диски (87)
Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Ж36658/2005/689
Akademia ekonomiczna (Kraków).

Zeszyty naukowe (Akademia ekonomiczna w Krakowie) [Text] / red. B. Cichoń. - Kraków : AE. - ISSN 0208-7944.
2005, N.689 : Prace z zakresu chemii i kinetyki procesów / red. Z. Cichoń. - Kraków : AE, 2005. - 88 s. (Zeszyty naukowe (Akademia ekonomiczna w Krakowie), ISSN 0208-7944 ; 2005, N.689). - Bibliogr. v kinci st.
Rez. eng.
Содержание:


Рубрики:

Географічні рубрики:




2005
N. 689

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Ж100573

Degustiv club : журн. о дорогом питье, вкусной еде и ароматном табаке, К.- Отримується з 2011.

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Ж100573/2011/1
Degustiv club : журн. о дорогом питье, вкусной еде и ароматном табаке.- К.- Отримується з 2011.
2011
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Ж44463/2020-2021/3-4
Digital age in semiotics & communication : ann. double-blind peer-reviewed j.- Sofia.- Отримується з 2020.
2020-2021
Vol. 3-4

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
5.
Ж36013

Food technology : journal, Chicago, IL.- Отримується з 1962.

      
6.
Ж36013/1974/28/10
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1974
Vol. 28
№ 10

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Ж36013/1974/28/11
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1974
Vol. 28
№ 11

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Ж36013/1974/28/12
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1974
Vol. 28
№ 12

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
Ж36013/1974/28/9
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1974
Vol. 28
№ 9

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Ж36013/1975/29/1
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1975
Vol. 29
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Ж36013/1975/29/2
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1975
Vol. 29
№ 2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Ж36013/1999/53/11
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1999
Vol. 53
№ 11

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Ж36028

Journal of food science, Chicago, IL.- Отримується з 1962.

      
14.
Ж36028/1996/61/2
Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1996
Vol. 61
№ 2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Ж36028/1997/62/1
Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1997
Vol. 62
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
Ж24049

Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях, М.- Отримується з 2001.

      
17.
Ж24049/2001/3-4
Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
2001
№ 3-4

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Ж24049/2001/5
Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
2001
№ 5

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Ж24049/2002/1-2
Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
2002
№ 1-2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
Ж42035

Trends in food science & technology : journal, Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського