Бази даних

Журнали та продовжувані видання - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (27)Тематичний інтернет-навігатор (2)Реферативна база даних (76)Книжкові видання та компакт-диски (87)
Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Ж36028

Journal of food science, Chicago, IL.- Отримується з 1962.

      
2.
Ж36028/1997/62/1
Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1997
Vol. 62
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Ж36028/1996/61/2
Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1996
Vol. 61
№ 2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Ж42035

Trends in food science & technology : journal, Irvington, NJ.- Отримується з 1997.

      
5.
Ж42035/1997/8/1
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Ж42035/1997/8/2
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Ж42035/1997/8/3
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 3

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Ж42035/1997/8/5
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 5

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
Ж42035/1997/8/6
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 6

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Ж42035/1997/8/7
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 7

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Ж42035/1997/8/9
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1997
Vol. 8
№ 9

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Ж42035/1996/7/12
Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
1996
Vol. 7
№ 12

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Ж36013

Food technology : journal, Chicago, IL.- Отримується з 1962.

      
14.
Ж36013/1999/53/11
Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
1999
Vol. 53
№ 11

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Ж24049

Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях, М.- Отримується з 2001.

      
16.
Ж24049/2002/1-2
Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
2002
№ 1-2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
Ж24049/2001/3-4
Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
2001
№ 3-4

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Ж24049/2001/5
Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
2001
№ 5

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
 

Ж29432

Харчова промисловість : наук. журн., Київ.- Отримується з 1965.
 Видання представлено у реферативній базі даних 

  Про видання на сайті НУХТ,
Файл:  IMG - 0

      
20.
Ж29432/2010/9
Харчова промисловість : наук. журн.- Київ.- Отримується з 1965.
2010
№ 9

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського