Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | > Ж36028 Journal of food science, Chicago, IL.- Отримується з 1962.
|
> Journal of food science [Текст]/ institute of food technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1926 . - Виходить раз на два місяці.- Отримується з 1962. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 1962 р. див.: Food research Ред. : Weber D. E. - ISSN 0022-1147 РОКИ: 1996
1997
Рубрики: | |
|
| | |
|
2. |
Ж36028/1997/62/1 | Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1997 | Vol. 62 | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. |
Ж36028/1996/61/2 | Journal of food science.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1996 | Vol. 61 | № 2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | > Ж42035 Trends in food science & technology : journal, Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
|
> Trends in food science & technology [Текст] : journal/ ред. B. White. - Irvington, NJ : [б.в.], 1990 . - Виходить щомісяця.- Отримується з 1997. Ред. : White B. - ISSN 0924-2244 РОКИ: 1996
1997
Рубрики: | |
|
| | |
|
5. |
Ж42035/1997/8/1 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. |
Ж42035/1997/8/2 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. |
Ж42035/1997/8/3 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 3
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. |
Ж42035/1997/8/5 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 5
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. |
Ж42035/1997/8/6 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 6
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. |
Ж42035/1997/8/7 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 7
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. |
Ж42035/1997/8/9 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1997 | Vol. 8 | № 9
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. |
Ж42035/1996/7/12 | Trends in food science & technology : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997. | 1996 | Vol. 7 | № 12
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | > Ж36013 Food technology : journal, Chicago, IL.- Отримується з 1962.
|
> Food technology [Текст] : journal/ Institute of Food Technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1947 . - Виходить щомісяця.- Отримується з 1962. Ред. : Weber D. E. - ISSN 0015-6639 РОКИ: 1999
1974
1975
Рубрики: | |
|
| | |
|
14. |
Ж36013/1999/53/11 | Food technology : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962. | 1999 | Vol. 53 | № 11
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | > Ж24049 Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях, М.- Отримується з 2001.
|
> Le Gourmet [Текст] = Ле гурме : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях/ ООО "Издательский дом "САНТ- ТМ" ; ред. Т. Гаген. - М. : [б. в.], 2000 .- Отримується з 2001. Ред. : Гаген Т. РОКИ: 2001
2002
Рубрики:Географічні рубрики: | |
|
| | |
|
16. |
Ж24049/2002/1-2 | Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001. | 2002 | | № 1-2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. |
Ж24049/2001/3-4 | Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001. | 2001 | | № 3-4
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. |
Ж24049/2001/5 | Le Gourmet : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001. | 2001 | | № 5
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | | > Ж29432
> Харчова промисловість [Текст] : наук. журн./ Нац. ун-т харчових технологій ; редкол.: Олександр Гавва (голов. ред.) [та ін.]. - Київ : НУХТ, 1965 . - Журн. є продовженням міжвідомчого тематичного наукового збірника. -Назва на колонтитулі: Food Industry. - Виходить двічі на рік.- Отримується з 1965. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання У 1965 р., Вип.1 - 1995 р., Вип.41 видання мало назву: Пищевая промышленность В 1996г.( Вип.42) перейменовано у Харчова промисловість Ред. : Арсеньєва Л.Ред. : Білик О.Голов. ред. : Гавва О.Ред. : Гусятинська Н.Ред. : Дамянова С.Ред. : Ємцев В.Ред. : Камбулова Ю.Ред. : Кишенько В.Ред. : Кочубей-Литвиненко О.Ред. : Кургаєв О.Ред. : Ладанюк А.Ред. : Лебеденко Т.Ред. : Літвинчук С.Ред. : Маринін А.Ред. : Носенко Т.Ред. : Пирог Т.Ред. : Поліщук Г.Ред. : Прибильський В.Ред. : Пушанко Н.Ред. : Серьогін О.Ред. : Сильчук Т.Ред. : Сімахіна Г.Голов. ред. : Соколенко А. І.Ред. : Стабніков В.Ред. : Стефанов С.Ред. : Токарчук С.Ред. : Шевченко О.Ред. : Шило І.Ред. : Юрчак В.Ред. : Якимчук М. - ISSN 2225-2916 Анотація: Науковий журнал “Харчова промисловість” заснований Національним університетом харчових технологій. Він є продовженням міжвідомчого тематичного збірника “Харчова промисловість”, заснованого в 1965 р. Тематика видання: висвітлення результатів науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації та економіки харчових виробництв. Журнал розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Виходить два рази на рік українською та англійською мовами. РОКИ: 1990
1991
1992
1993
1995
1996
2000
2003
2004
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Рубрики:Географічні рубрики: | Про видання на сайті НУХТ, Файл: IMG - 0 |
|
| | |
|
20. |
Ж29432/2010/9 | Харчова промисловість : наук. журн.- Київ.- Отримується з 1965. | 2010 | | № 9
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |