1. |
Ермольев Ю. М. Проблемы страхования катастрофических рисков / Ю. М. Ермольев, Т. Ю. Ермольева, Г. Макдональд, В. И. Норкин // Кибернетика и систем. анализ. - 2001. - № 2. - С. 90-110. - Библиогр.: 44 назв. - рус.Вивчено випадки ризику для яких характерні рідкісні залежні вимоги, що моделюють еволюцію капіталу страхової компанії за умов катастрофічних ризиків. Розглянуто задачі оцінювання малої ймовірності банкрутства та вибору оптимального портфеля договорів страхування. Для їх розв'язання запропоновано методи Монте-Карло і стохастичної оптимізації. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)261.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29114 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
2. |
Холленбер Н. К. Какао, флаванолы и кардиоваскулярный риск [Електронний ресурс] / Н. К. Холленбер, Г. Шмитц, Я. МакДональд, Н. Паултер // Спорт. медицина. - 2005. - № 1. - С. 182-191. - Библиогр.: 53 назв. - рус. - Режим доступу: /articles/2005/Корисні ефекти харчових флавоноїдів або специфічних їх джерел, таких, як чай, серед населення є суперечливими, але очевидними для тих, у кого має місце коронарна недостатність або високий ризик її розвитку. Аналіз 340-а випадків гострого інфаркту міокарда та контрольних груп не показав різниці за споживання кави або декофеїнізованої кави між групами, але споживання чаю зменшувало ризик інфаркту міокарду. Розглянуто взаємозв'язок між харчуванням та ризиком серцево-судинних захворювань. Полезные эффекты пищевых флавоноидов или специфических их источников, таких, как чай, среди населения являются противоречивыми, но очевидными для тех, у кого имеет место коронарная недостаточность или высокий риск ее развития. Анализ 340-а случаев обстоятельств острого инфаркта миокарда и контрольных групп не показал различий при потреблении кофе или декофеинизированого кофе между группами, но потребление чая уменьшало риск инфаркта миокарда. Рассмотрена взаимосвязь между питанием и риском сердечно-сосудистых заболеваний. Positive effects of nutritional or flavonids or their specific sources such as tea are contradictory among population and quite evident among patients with coronary insufficiency or people with high risk of its development. Analysis of 340 cases of acute myocardium infarction and control groups failed to show differences in consumption of coffee among groups, however tea consumption decreased the risk of infarction. Relationship between nutrition and cardiovascular risk has been considered. Ключ. слова: какао, флаванолы и кардиоваскулярный риск Індекс рубрикатора НБУВ: Р410-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24808 Пошук видання у каталогах НБУВ
|