Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Muge Hendek Ertop$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein = Вплив помелу зернових культур на вміст фітинової кислоти та засвоюваність мінеральних речовин і білків / Muge Hendek Ertop, Muberra Bektas, Rabia Atasoy // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 136-147. - Бібліогр.: 37 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein = Вплив помелу зернових культур на вміст фітинової кислоти та засвоюваність мінеральних речовин і білків / Muge Hendek Ertop, Muberra Bektas, Rabia Atasoy // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 136-147. - Бібліогр.: 37 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Bektas M. Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes = Вміст фітинової кислоти та засвоюваність in vitro злакових і бобових культур, оброблених різними способами / M. Bektas, Muge Hendek Ertop // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3. - С. 507-523. - Бібліогр.: 520 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.81
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|