Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (10)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л948$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Болога М. К. 
Применение электроплазмолиза в производстве рыбной муки / М. К. Болога, Н. И. Ботошан, С. Е. Берзой // Пром. теплотехника. - 2001. - 23, № 3. - С. 41-45. - Библиогр.: 2 назв. - рус.

Визначено оптимальні режими попередньої електрообробки та центрифугування в процесі виробництва рибного борошна за новою технологічною схемою без попереднього проварювання сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л948.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Коновалов Д. В. 
Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві : Автореф. дис... канд. техн. наук / Д. В. Коновалов; Нац. ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 24 c. - укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: О425.51-082-3 + Л948.2-42

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА345257 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Коваленко В. О. 
Харчова та біологічна цінність білкової домішки на основі рибної колагеномісткої сировини / В. О. Коваленко, Б. О. Панікарова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 1/6. - С. 49-51. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Наведено результати досліджень хімічного складу, біологічної цінності та показників безпечності білкових домішок на основі рибної колагеномісткої сировини, ферментованої колагеназою.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л948

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Іванюта А. О. 
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / А. О. Іванюта; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 c. - укp.

Приділено увагу актуальному для товарознавства і торгівлі, а також рибної промисловості завданню щодо розширення асортименту та формування споживних властивостей вітчизняних структуроутворювачів шляхом раціонального використання вторинної рибної сировини з товстолобика. На основі системного аналізу сучасного стану та перспектив розвитку аквакультури України, ринку структуроутворювачів встановлено доцільність виробництва вітчизняних конкурентоспроможних структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика. Експериментально підтверджено закономірності формування і стабілізації споживних властивостей структуроутворювачів на основі зазначеної сировини. Шляхом експериментальних досліджень із застосуванням методів математичного моделювання та сенсорного аналізу оптимізовано інгредієнтний склад структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика, доведено мікробіологічну та токсикологічну безпечність нової продукції, з'ясовано її харчову та біологічну цінність. На основі кінетичної теорії моделювання якості з урахуванням критичних параметрів оптимізації встановлено науково обгрунтовані терміни зберігання структуроутворювачів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л941.3 + Л948

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА407902 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Ривак Г. П. 
Комплексні дослідження борошна рибного кормового на предмет його фальсифікації / Г. П. Ривак // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2018. - Вип. 19, N 1. - С. 54-59. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Наведено результати дослідження рибного борошна за різними методами випробувань: органолептичними, мікроскопічною ідентифікацією компонентів рибного і тваринного походження (кісток, луски, м'язових волокон, рослинних, мінеральних компонентів тощо) з відповідною фото- та відео-системою програмного забезпечення, а також методом капілярного електрофорезу за допомогою системи капілярного електрофорезу "Капель-105М", яка обладнана спеціальним програмним забезпечення. В результаті проведених робіт встановлено, що за допомогою комплексного підходу до дослідження рибного борошна на предмет його фальсифікації із застосуванням різних методів випробувань, можна ефективно виявити не задекларовані та небажані компоненти у складі рибного борошна.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.11 + П545.18 + Л948.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Айвазов С. А. 
Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / С. А. Айвазов; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 184 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л948

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС49833 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського