Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий пошук
Розширений пошук
Алфавітні покажчики
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Віртуальна довідка
Тематичний інтернет-навігатор
Наукова електронна бібліотека
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
стислий
Знайдено в інших БД:
Автореферати дисертацій (1)
Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Абдулазіз Абду Яхья Аббас$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
Категорія:
1.
Абду
лазіз
Абду
Яхья
Аббас
Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів
: Автореф. дис... канд. техн. наук /
Абду
лазіз
Абду
Яхья
Аббас
; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2007. - 20 c. - укp.
Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ:
Л870.4
Рубрики:
Одержання ферментних препаратів
Шифр НБУВ:
РА352447
Пошук видання у каталогах НБУВ
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського