Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Гербер Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Гербер Ю. Б. 
Оптимальні режими подрібнення плодів абрикосу у роторній дробарці / Ю. Б. Гербер, О. В. Гаврилов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - Вип. 10, т. 6. - С. 39-44. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Приведено методику та результати експериментального дослідження. Якість подрібненого напівфабрикату оцінювали за вірогідністю пошкодження кісточок та вірогідністю проходження плодів без подрібнення м'якоті. Обгрунтовано критерій оптимізації параметрів процесу подрібнення м'якоті плодів кісточкових культур. Виявлено режими роботи дробарки, які забезпечують максимальний вихід кондиційного подрібненого напівфабрикату.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.2-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Гербер Ю. Б. 
Экспериментальное исследование комплексного использования плоских гелиоконцентраторов и аэродинамических ребер совместно с плоским теплообменным коробом / Ю. Б. Гербер, В. М. Ковтун // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - Вип. 10, т. 6. - С. 80-83. - рус.

Экспериментально подтверждена гипотеза об эффективном использовании плоских гелиоколлекторов совместно с плоским теплообменным коробом, в котором установлены аэродинамические ребра для интенсификации теплообмена.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л814.43-513

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Гербер Ю.Б. 
Теоретическое обоснование процесса сушки ферроцинсодержащих отходов виноделия / Ю.Б. Гербер // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 3-9. - Библиогр.: 4 назв. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.09

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Гербер Ю. Б. 
Дослідження теплових процесів у пластинчастому апараті при виробництві молочних продуктів / Ю. Б. Гербер, О. В. Гаврилов, О. П. Вербицький // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 13-19. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Для обгрунтування напряму досліджень здійснено огляд та аналіз способів зниження енерговитрат у процесі переробки молока, особливо за довготривалих теплових процесів виробництва кисломолочних продуктів, які потребують сталих температур з вузьким діапазоном відхилення від норми. На базі розробленої програми та методики дослідження теплових процесів під час переробки молока досліджено параметри пластинчастої пастеризаційно-охолоджувальної установки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Гербер Ю. Б. 
Обгрунтування технічних засобів в системі СР-технології виробництва молочних продуктів в умовах агропромислових підприємств : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.05.11 / Ю. Б. Гербер; КМ України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 47 c. - укp.

Наведено наукові результати дослідження, спрямовані на вирішення проблеми підвищення технологічної, енергетичної, економічної та екологічної ефективності виробництва молока і молочних продуктів за умов агропідприємства. Доведено перевагу комбінованого двоетапного сушіння фероцинвмісних відходів виробництва (ФВВ), обгрунтовано величини проміжної вологості ФВВ, а також співвідношення сумарної площі геліоколекторів до витрат теплоносія за умов переходу з першого на другий етап процесу. Визначено коефіцієнт заміщення енергії від традиційних джерел у разі комплексної енергозамінної установки в процесах сушіння, пастеризації, нагрівання, необхідних для заквашування молока. Обгрунтовано параметри запропонованої конструкції дозатора-змішувача для сипких компонентів комбікорму та ФВВ. Оптимізовано технологічні параметри пастеризації та гомогенізації молока, що дозволяє знизити енергетичні витрати в середньому на 22 - 25 % у разі пастеризації, та на 16 - 20 % - гомогенізації. Розроблено методики розрахунку для визначення раціональних конструктивно-режимних параметрів наведених технічних засобів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П811.4 + П60-451

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА396400 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського