Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Гриньова Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е / Д. В. Гриньова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 147-151. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Зазначено, що вітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє підвищенню продуктивності птиці. Збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е надає можливість покращити якість цих яєць і збільшити доступ даного антиоксиданту до раціону людини, особливо дітей. За допомогою збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону вдалося позитивно вплинути на живу масу перепелів і збереженість поголів'я. Індекс рубрикатора НБУВ: П686.3-451.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Гриньова Д. В. Розробка рецептури сардельок із заміною м'яса курки на м'ясо перепела / Д. В. Гриньова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 64-69. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Зазначено, що перепелівництво досить швидко розвивається, тому актуальним є вивчення якостей м'яса перепела і можливостей його переробки. Мета роботи - розробка нових продуктів з використанням м'яса перепела та дослідження їх органолептичних властивостей. Подальші дослідження будуть направлені на розробку нових рецептур, технологій м'ясних продуктів з м'яса перепела. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Гриньова Д. В. Паштет з м'ясом перепела з антиоксидантними властивостями / Д. В. Гриньова, Н. В. Болгова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 269-273. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Вітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє подовженню термінів зберігання продуктів харчування. Заміна м'яса курки на м'ясо перепела у паштеті надає можливість збагатити продукт вітаміном Е, покращити функціонально-технологічні властивості фаршевих систем, підвищити харчову цінність продукту. М'ясо перепела надає паштету антиоксидантних властивостей і подовжує його термін зберігання до п'яти діб. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок / Д. В. Гриньова // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 129-133. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1/9-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|