![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Джміль О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Джміль О. М. Визначення тіоціонату в молоці / О. М. Джміль // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2004. - № 3. - С. 143-145. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Зазначено, що використання ензимної стабілізації молока на сучасному етапі розвитку молочної промисловості надасть можливість поліпшити санітарну якість молока, що надходить на переробні підприємства. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.12
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Джміль О. М. Удосконалення технологічних процесів одержання молока з мінімальним бактеріальним обсіменінням : Автореф. дис... канд. вет. наук / О. М. Джміль; Нац. аграр. ун-т. - К., 2006. - 18 c. - укp.Досліджено технологічні процеси одержання молока з мінімальним бактеріальним обсіменінням на господарських підприємствах різних форм власності. Охарактеризовано сучасний стан реформованих сільськогосподарських підприємств-виробників молока в Україні. Проаналізовано існуючі ризики в технологічному процесі одержання молока на фермах та особистих підсобних господарствах населення. Досліджено вплив температури та термінів зберігання сирого незбираного збірного молока на його мікрофлору. Запропоновано новий метод зниження мікробного обсіменіння молока за допомогою активізації його природних бактеріостатичних властивостей, а саме шляхом активації лактопероксидазної системи за допомогою натрію тіоціанату. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, токсикологічні показники, біологічну цінність та технологічні властивості молока, обробленого з активізованою LP-системою. Встановлено оптимальні дози тіоціанату, які необхідно використовувати з метою зниження бактеріального обсіменіння молока на шляху від виробника до переробника. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П811.62 + П817.12
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА344565 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Гігієна молока та молочних продуктів : [навч. посіб.] / О. М. Якубчак, О. М. Джміль, В. І. Джміль, Т. В. Таран, О. В. Яхновська, Л. А. Кондрасій, А. І. Тютюн; ред.: О. М. Якубчак. - Київ : Компринт, 2016. - 214 c. - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. медицина). - Бібліогр.: с. 206-207 - укp.Викладено основи мамогенезу, фізіології лактації й управління гігієною доїння. Описано фактори, що впливають на виробництво молока. Розглянуто вимоги до показників якості та безпечності молока - сировини (ДСТУ 3662-97). Охарактеризовано методи виявлення фальсифікації молока. Подано інформацію щодо визначення фальсифікації молочних продуктів, визначення токсичних речовин у молоці. Увагу приділено проблемам адаптації законодавства України з питань безпечності і якості молока та молочних продуктів до міжнародних і європейських вимог. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.851 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА807296 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|