Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Загоровська Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11

      
Категорія:    
1.

Загоровська Л. Г. 
Моделювання структури системи підтримки прийняття рішень для підприємств харчової галузі / Л. Г. Загоровська, С. В. Грибков // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 100-102. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Запропоновано структуру системи підтримки прийняття рішень для підприємств харчової галузі з метою удосконалення прийняття оптимальних рішень на всіх рівнях управління підприємством, що має сприяти збільшенню прибутку підприємства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80с11 + У9(4УКР)306.71-21в611.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Загоровська Л. Г. 
Моделювання та дослідження розподіленої інформаційної системи оптово-роздрібних компаній з віддаленими підрозділами / Л. Г. Загоровська, О. М. Ковтун // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 103-104. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Запропоновано модель побудови розподіленої інформаційної системи з використанням механізму реплікації, що має задовольнити зростаючі вимоги до оперативності та достовірності інформації, а також дозволить вчасно реагувати на коливання попиту, змінювати структуру та розміри поставок в окремі торговельні підрозділи, аналізувати фінансові результати та приймати ефективні управлінські рішення.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.1-36ф1в

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Загоровська Л. Г. 
Функціонально-вартісна модель автоматизованої системи управління хлібопекарським виробництвом в ринкових умовах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.06 / Л. Г. Загоровська; Наук.-виробнич. корпор. "Київ. ін-т автоматики". - Х., 2000. - 21 c. - укp.

Дисертацію присвячено питанням розроблення функціонально-вартісних моделей та їх використання з метою удосконалення автоматизованих систем управління на прикладі хлібопекарського виробництва. На основі використання нової інформаційної технології-методології структурного аналізу і проектування SADT розроблено функціонально-вартісну модель автоматизованої системи управління пекарським цехом, проаналізовано оперативне управління виробництвом. Проведено функціонально-вартісний аналіз реалізації виробничої функції. Запропоновано заходи щодо поліпшення організаційно-інформаційного забезпечення системи оперативного управління виробництвом, які перевірено за допомогою розробленої адекватної прогностичної функціонально-вартісної моделі. Проведено класифікацію задач прийняття управлінських рішень у контурі системи управління. Розроблено методи та алгоритми прийняття рішень в оперативному управлінні виробництвом із урахуванням характеристик і особливостей виробничих ситуацій та можливості оцінки ризику.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.6-210.302

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА307894 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Грибков С. В. 
Використання генетичних алгоритмів для розв'язання задачі складання розкладу виконання замовлень / С. В. Грибков, Л. Г. Загоровська, Н. Н. Бровченко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2011. - № 6/4. - С. 45-48. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Сформульовано критерії оптимальності та формалізовано задачу складання розкладу виконання замовлень на виготовлення макаронних виробів. Використано генетичні алгоритми для її розв'язання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839-6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Ладанюк Р. О. 
Інформаційна корпоративна система оперативної оцінки ефективності цукрового виробництва / Р. О. Ладанюк, Л. Г. Загоровська // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 1/4. - С. 49-51. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Сформульовано задачі створення корпоративної інформаційної системи для оперативної оцінки ефективності цукрового виробництва, що є актуальним за сучасних умов економії енергоресурсів. Сформовано структуру бази знань, викладено процедури її наповнення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л84-420.7 + У9(4УКР)306.751.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Загоровська Л. Г. 
Розвиток та удосконалення інформаційної системи підприємства оптово-роздрібної торгівлі / Л. Г. Загоровська, О. М. Ковтун // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 1/4. - С. 12-14. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто питання розвитку та удосконалення інформаційної системи підприємства оптово-роздрібної торгівлі. Розроблено модель бізнес-процесів підприємства, удосконалено структуру бази даних та розширено функціональність системи шляхом інтеграції й адаптації розробленого SCM-модуля.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.2 ф121

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Грибков С. В. 
Розроблення алгоритмів та методів завантаження інформації до сховища даних інформаційної системи ВАТ "Макаронна фабрика" / С. В. Грибков, Л. Г. Загоровська // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 2/8. - С. 4-8. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Розглянуто проблему інтеграції різних інформаційних джерел в інформаційній системі та запропоновано підхід використання єдиного сховища даних як інформаційної інфраструктури підприємства. Розроблено алгоритми та методи завантаження інформації до сховища даних.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839 с116

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Бойко Р. О. 
Система управління технологічним комплексом цукрового заводу з використанням комбінованого критерію ефективності / Р. О. Бойко, Л. Г. Загоровська // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2011. - № 6/9. - С. 58-60. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто підходи до визначення комбінованих критеріїв для управління складними системами (на прикладі технологічного комплексу цукрового заводу), які включають оцінки ефективності функціонування підсистем, а також прогнозуванні виграшів або програшів, які виникають в результаті рішень, що приймає ОПР.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л84-6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Загоровська Л. Г. 
Функціональне моделювання процесу виготовлення цукру на основі методології структурного аналізу та проектування / Л. Г. Загоровська, Д. О. Миронець, Р. О. Бойко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 6/4. - С. 18-21. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто питання побудови функціональних моделей слабко структурованих систем із використанням методології структурного аналізу та проектування. За допомогою системи BPwin розроблено функціональну модель процесу виготовлення цукру з цукрового буряка, виконавши його структурну декомпозицію згори донизу. Модель представлено у вигляді ієрархії діаграм, кожна з яких описує систему чи підсистему з заданим рівнем деталізації та відображає існуючий порядок бізнес-процесів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л84,0

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
10.

Загоровська Л. Г. 
Реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для підприємств ресторанного бізнесу / Л. Г. Загоровська, Н. Н. Бровченко, О. М. Ковтун, Л. В. Анцебурова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 3/3. - С. 16-19. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Досліджено бізнес-процеси планування закупівель підприємств ресторанного бізнесу для виявлення недоліків і визначення шляхів їх удосконалення. У середовищі BPwin розроблено функціональні моделі "AS-IS" для відображення існуючого порядку бізнес-процесів і "TO-BE" для результатів їх реінжинірингу.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-803.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
11.

Бойко Р. О. 
Інформаційне забезпечення задачі прогнозування техніко-економічних показників функціонування технологічного комплексу / Р. О. Бойко, Л. Г. Загоровська, Т. В. Ярова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 3/10. - С. 62-64. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Розглянуто технологічний комплекс цукрового заводу, функціонування якого характеризується системою показників, які безпосередньо використовуються в інформаційній системі управління. Традиційні методи оцінки техніко-економічних показників базуються на ретроспективному аналізі, тобто розрахунках за певний минулий відрізок часу (добу, декаду, місяць, рік), що не надає можливості приймати оперативні управлінські рішення.


Індекс рубрикатора НБУВ: У053.9(4УКР)306.751.41 в601.5 + Л84-6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського