Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Alexandrov A$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
| | | | |
1. |
Alexandrov A. N. Caustic crossing events and source models in gravitational lens systems = Ефекти перетину каустики і моделі джерела у гравітаційно-лінзових системах / A. N. Alexandrov, V. M. Sliusar, V. I. Zhdanov // Укр. фіз. журн. - 2011. - 56, № 4. - С. 392-403. - Библиогр.: 43 назв. - англ.Зазначено, що події з великим підсиленням (ПВП) є звичайним явищем у позагалактичних гравітаційно-лінзових системах (ГЛС), де спостерігають декілька зображень віддаленого квазара на тлі галактики, що знаходиться на передньому плані. Протягом ПВП відбувається значне збільшення яскравості в одному з зображень квазара. Грігер, Кайзер і Рефсдал запропонували використовувати ПВП для вивчення центральних областей квазара в ГЛС. Досліджено пов'язані з цим питання, що стосуються ідентифікації різних типів джерела на базі спостережень ПВП. Порівняно результати числових моделювань кривих блиску для того, щоб оцінити можливість відрізнити моделі джерела в ГЛС. Запропоновано наближені схеми для розв'язання рівняння лінзи в околі каустики - складки. Результати використано для одержання коефіцієнтів підсилення, що враховують поправки високого порядку для моделей гаусівського та степеневого джерела, а також джерела з потемнінням до краю. Індекс рубрикатора НБУВ: В631.4 + В663.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж26988 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11. - С. 61-70. - Бібліогр.: 36 назв. - англ.Досліджено вплив поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд" на показники якості пшенично-житнього хліба "Харківський родничок" у процесі зберігання. Встановлено, що введення харчової добавки "Магнетофуд" в кількості 0,15 мас. % у вигляді ультратонкого порошку або у вигляді масляної суспензії (при цьому ОМС вводиться 0,35 мас. %) зменшує втрати вологи на 6,25 %, крошковатість м'якушки в 2,0 рази, КМАФАнМ в 4 рази, число спор бактерій Вас. subtilis в 1,5 разу; збільшує набухаємість м'якушки в 1,5 разу, еластичність на 6,5 %, пористість на 2,75 %. Індекс рубрикатора НБУВ: Л838
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Tsykhanovska I. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, K. Svidlo, T. Gontar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 48-58. - Бібліогр.: 41 назв. - англ.Розроблено технологію житньо-пшеничного хліба "Харківський родничок" із додаванням поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд". Досліджено якісні показники житньо-пшеничного тіста та готового виробу, збагачених харчовою добавкою "Магнетофуд". Встановлено, що введення добавки в кількості 0,15 % до маси борошна зменшує час бродіння тіста на 10,0 - 16,7 %; збільшує вихід тіста на 2,1 - 3,7 % і вихід хліба на 3,3 - 3,6 %. Індекс рубрикатора НБУВ: Л838-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Tsykhanovska I. Substantiation of the mechanism of interaction between the carbohydrates of rye-wheat flour and nanoparticles of the polyfunctional food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, T. Yevlash // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11. - С. 59-68. - Бібліогр.: 42 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
5. |
Tsykhanovska I. Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive "Magnetofооd" / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, O. Bryzytska // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11. - С. 61-68. - Бібліогр.: 35 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-34
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
6. |
Tsykhanovska I. Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, B. Khamitova, K. Svidlo, O. Nechuiviter // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11. - С. 45-55. - Бібліогр.: 36 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5-3 + Л80-34
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|