Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Muge Hendek Ertop$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Muge Hendek Ertop 
Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein = Вплив помелу зернових культур на вміст фітинової кислоти та засвоюваність мінеральних речовин і білків / Muge Hendek Ertop, Muberra Bektas, Rabia Atasoy // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 136-147. - Бібліогр.: 37 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.02

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Muge Hendek Ertop 
Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein = Вплив помелу зернових культур на вміст фітинової кислоти та засвоюваність мінеральних речовин і білків / Muge Hendek Ertop, Muberra Bektas, Rabia Atasoy // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1. - С. 136-147. - Бібліогр.: 37 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.02

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
3.

Bektas M. 
Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes = Вміст фітинової кислоти та засвоюваність in vitro злакових і бобових культур, оброблених різними способами / M. Bektas, Muge Hendek Ertop // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3. - С. 507-523. - Бібліогр.: 520 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.81

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського