Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Xie J$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Xie J. T. 
IGanoderma lucidumD extract inhibits proliferation of SW480 human colorectal cancer cells = Пригнічуюча дія екстракту IGanoderma lucidumD на проліферацію клітин колоректального раку людини лінії SW 480 / J. T. Xie, C. Z. Wang, S. Wicks, J. J. Yin, J. Kong, J. Li, Y. C. Li, C. S. Yuan // Эксперим. онкология. - 2006. - 28, № 1. - С. 25-29. - Библиогр.: 24 назв. - англ.


Ключ. слова: Ganoderma lucidum, колоректальний рак, SW 480, проліферація, активні радикали кисню, DPPH радикали
Індекс рубрикатора НБУВ: Р569.433.43-52

Шифр НБУВ: Ж14160 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Aung H. H. 
Crocin from IBCrocus sativusD possesses significant antiproliferation effects on human colorectal cancer cells = Кроцин, полученный из ICrocus sativusD, обладает выраженным антипролиферативным действием по отношению к клеткам колоректального рака человека / H. H. Aung, C. Z. Wang, M. Ni, A. Fishbein, S. R. Mehendale, J. T. Xie, C. Y. Shoyama, C. S. Yuan // Эксперим. онкология. - 2007. - 29, № 3. - С. 175-180. - Библиогр.: 31 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р569.433.3-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14160 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Hao Shiming 
Effect of impurity content on structure of living water / Hao Shiming, Li Haisheng, Li Xinzhong, Li Liben, Xie Jingpei // Химия и технология воды. - 2016. - 38, № 3. - С. 284-290. - Бібліогр.: 8 назв. - англ.

In order to study the influence of impurities content on the water structure, Raman spectra and degrees of depolarization of different living water are measured by Raman spectroscopy, the relationship between the depolarization ratio and the impurity content in drinking water was obtained by the utilisation of computer deconvolution for the stretching vibration peak. The results showed that the intensity of different bending vibration is almost the same, and the intensity of the stretching vibration reflects different content of impurities in water. Depolarization calculation of water molecules showed that the stretching vibration is stronger than the bending vibration. The interaction of impurity ions and water molecules enhances the vibration rate of water molecules, making the symmetry of stretching vibration reduced, and leading to increased depolarization ratio. Therefore, the impurities content can be determined from the relative intensity of Raman characteristic peaks and the degrees of depolarization.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г121.131В-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14165 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Nutrition. Basic substance : educational and methodical textbook / I. Mazurenko, Li Yunbo, Yu Shuqi, Xie Jing, Liu Zhi, Xie Yangui; Hunan University of Humanities, Science and Technology, Henan Institute of Science and Technology, Sumy National Agrarian University. - Odessa : Astroprint, 2025. - 373 c. - chi. - англ. - укp.

У навчально-методичному посібнику, який підготовлено вченими та ви¬кладачами Хунаньського університету гуманітарних наук і технологій (Китай); Хенанського Інституту науки і технологій (Китай); Сумського національного аграрного університету (Україна), викладені комплексні наукові матеріали базо¬вих інгредієнтів здорового харчування. Видання може бути корисним для фахів¬ців практиків, науковців, викладачів, аспірантів та студентів. Наведені матеріали можливо використовувати у навчальному процесі за програмами «Бакалавр», «Магістр» при вивченні курсів «Технологія харчування», «Нутриціологія», «Про¬цеси та апарати харчових та мікробіологічних виробництв», «Якість та безпеч¬ність харчових продуктів». Наведені дані будуть корисними для науковців, які проводять дослідження у магістратурі, аспірантурі та докторантурі


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73 + Р123.0 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ІВ233944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського