Організація та моделювання процесів розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : монографія / І. В. Савельєва [и др.] ; Одеський національний морський університет. - Одеса : ОНМУ, 2019. - 283 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Текст у форматі PDF 11.61 Мб
У монографії досліджуються теоретичні та практичні аспекти готельно-ресторанного бізнесу, визначено напрямки удосконалення організації та моделювання процесів розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Особлива увага приділена специфіці готельно-ресторанного обслуговування на круїзних суднах.
Монографія призначена для фахівців і підприємців, що займаються проблемами готельно-ресторанного бізнесу, студентів, які навчаються за туристськими спеціальностями у вищих навчальних закладах, широкого кола читачів, які цікавляться проблемами і перспективами розвитку готельно-ресторанного бізнесу в туристичних регіонах, а також особливостями готельно-ресторанного обслуговування на круїзних суднах.
Кл.слова:
туристична привабливость -- якість готельних послуг -- міжнародні стандарти якості послуг