Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (13)Реферативна база даних (71)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС41422

Мыкал, Татьяна Ивановна.
Применение сорбентов для очистки соков свеклосахарного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Т.И.Мыкал ; КТИПП. - К., 1993. - 148 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС41826

Рухадзе, Теймураз Кахелович.
Разработка способа предварительной очистки диффузионного сока действием пара и извести [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Рухадзе Теймураз Кахелович ; КТИПП. - К., 1993. - 149 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС57997

Сущенко, Ганна Анатоліївна.
Автоматизоване управління технологічним комплексом очистки дифузійного соку з урахуванням взаємодії підсистем [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Сущенко Ганна Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 164 л. - л. 138-147

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС80997

Яковенко, Віктор Юхимович.
Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Яковенко Віктор Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 151 арк.: рис. - арк. 124-140

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС81127

Лопухина, Ольга Александровна.
Усовершенствование процесса сатурации в производстве сахара [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухина Ольга Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 159 л. - Библиогр.: л. 150-156

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС85790

Головач, Ігор Романович.
Аналіз інформативних параметрів і розробка автоматичної системи керування процесом екстракції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Головач Ігор Романович ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2004. - 160 арк. - арк. 150-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС92063

Іващук, В'ячеслав Віталійович.
Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Іващук В'ячеслав Віталійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 200 , [6]арк.: рис. - арк. 155-168

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС106985

Гусарук, Тетяна Святославівна.
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 254 арк.: іл. - арк. 150-162




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС51674

Совершенна, Ірина Олексіївна.
Лужно- кислотний розклад моносахаридів в процесі барвоутворення та розробка способу його інгібування в бурякоцукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Совершенна Ірина Олексіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 223 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС45575сл

Загородний, Петр Павлович.
Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти, Укр. ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 373 л. - Бібліогр.: л. 297-340.
Для сл.пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС54605

Чагайда, Андрій Олегович.
Розробка способу очищення дифузійного соку з підвищеним ефектом очищення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чагайда Андрій Олегович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 229 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС56443

Жеплінська, Марія Михайлівна.
Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Жеплінська Марія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 158 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС57573

Листунова, Олена Іванівна.
Розробка високоефективних способів одержання та очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Листунова Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 164 л. - л. 112-123

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС57966

Пушанко, Наталія Миколаївна.
Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пушанко Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 156 л. + дод. - л. 143-156

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС58333

Бабченко, Евгений Анатольевич.
Автоматизация и моделирование технологических процессов отделения очистки диффузионного сока сахарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Бабченко Евгений Анатольевич ; Одесский гос. политехнический ун-т. - О., 1998. - 114 л. - л. 104-114

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС61073

Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС66385

Матиящук, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Матиящук Андрій Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 182 арк. - арк. 123-138

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС64627

Козіцька, Марія Євгенівна.
Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 185 л. + дод. - л. 148-165

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС74837

Пархоменко, Іван Іванович.
Автоматизована система управління ділянкою очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Пархоменко Іван Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 296 арк. - арк. 154-160

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС77790

Хомічак, Любомир Михайлович.
Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Хомічак Любомир Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 447 арк.: іл. - арк. 297-323

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського