Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.06$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Орлюк Ю. Т. 
Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50. - С. 143-147. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.

Для оцінки інтенсивності протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, його показники, що характеризують протеоліз порівняно з показниками сирів Рокфор і Камамбер. Відношення розчинного азоту до загального в досліджуваних зразках сиру визначено за допомогою методу К'єльдаля, склад білкових фракцій - за допомогою методу електрофорезу, амінокислотний склад - за допомогою хроматографічного методу на 21 день визрівання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.06-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Орлюк Ю. Т. 
Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52. - С. 82-87. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Висвітлено результати досліджень впливу режимів процесу ферментації на вихідні параметри готового продукту. Запропоновано математичний опис процесу ферментації. Одержано рівняння математичної моделі процесу ферментації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.06

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Жукова Я. Ф. 
Електрофоретичний контроль якості визрівання сирів / Я. Ф. Жукова, Г. Ф. Насирова // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 3. - С. 59-62. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Досліджено протеолітичні процеси в сичужних сирах з низькою температурою другого нагрівання "Буковинський" та "Російський" після та на 30-ту добу визрівання. Показано зміну співвідношень фракцій казеїнів у сирах протягом визрівання та запропоновано коефіцієнти для визначення ступеня зрілості та якості сирів за електрофоретичними показниками.

Исследованы протеолитические процессы в сычужных сырах с низкой температурой второго нагревания "Буковинский" и "Российский" после прессования и на 30-е сутки созревания. Показано изменение соотношений фракций казеинов в сырах во время созревания и предложены коэффициенты для определения степени зрелости и качества сыров по данным электрофореза.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.06-7

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Ivanov G. 
Effect of storage temperatures on Kashkaval texture = Вплив температури зберігання на текстуру сиру "Кашкавал" / G. Ivanov, A. Markova, G. Zsivanovits, M. Ivanova // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2. - С. 237-248. - Бібліогр.: 247 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.06-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського