Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (29)Реферативна база даних (182)Книжкові видання та компакт-диски (160)
Пошуковий запит: (<.>K=КОНСЕРВУВАНН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

   Тип видання:   методичний посібник   
1.


Джемы, варенья, компоты [Електронний ресурс] / сост. Т. М. Воробьева, Т. А. Гаврилова. - М. : Эксмо, 2005. - 32 с.. - (Повар и поваренок)

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Фрукты и ягоды — это настоящая кладовая витаминов и питательных веществ. В предлагаемой книге подробно описаны самые разные способы домашнего консервирования, приведены лучшие рецепты приготовления компотов, джемов, варенья и про- чего с учетом особенностей каждого вида плодов. Воспользуясь советами и рецептами этой книги, ароматы и вкус лета и осени будут с вами всю зиму.



Кл.слова:
консервування -- кулінарія

   Тип видання:   методичний посібник   
2.

Лагутин, И. А.
Заготовка грибов [Електронний ресурс] / И. А. Лагутин. - М. : Изд-во Центросоюза, 1952. - 67 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Цель пособия — дать заготовителям необходимые сведения о районах распространения и заготовок грибов, о видах, составе и их строении. Пособие знакомит читателей с организацией сбора и заготовок грибов, способами их переработки, а также с упаковкой, хранением и транспортировкой.



Кл.слова:
приготування страви -- сушка -- консервування -- кулінарія

   Тип видання:   науково-популярне видання   
3.

Котоусова, А. М.
Вяленые фрукты и овощи [Електронний ресурс] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - Москва : Россельхозиздат, 1984. - 144 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


В книге дано описание нового сособа консервирования фруктов и овощей, который заключается в том, что из них предварительно отделяют сок, а оставшийся продукт можно вялить, использовать для приготовления пюре, джема, цукатов, варенья и т.д., которые сохраняют питательные качества свежих фруктов и овощей. Книга предназначена для широкого круга читателей.



Кл.слова:
консервування -- конфітюри -- кондитерські вироби -- харчові технології

   Тип видання:   монографія   
4.

Одарченко, Д. М.
Заморожені напівфабрикати з дикорослих ягід [Електронний ресурс] : монографія / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. О. Бабіч ; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 181 с.

Рубрики:

  Текст у форматі PDF 12.47 Мб


В монографії подано результати досліджень, направлених на формування товарознавчих характеристик і функціонально-технологічних властивостей, а також розширення товарного асортименту заморожених продуктів переробки з журавлини великоплідної та калини звичайної. Це видання рекомендується для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Експертиза товарів та послуг», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів», інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі переробки плодоовочевої продукції.



Кл.слова:
харчові технології -- товарознавча оцінка -- ягідна сировина
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського