Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=ДОРОХОВИЧ$<.>+<.>A=ВІКТОРІЯ$<.>+<.>A=ВІТАЛІЇВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА312846сл Дорохович, Сергей Леонидович. Тепломассообмен в рабочей камере нейтронного генератора с газодинамической мишенью, облучаемой высокооэнергетическим пучком дейтронов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.03 / Дорохович Сергей Леонидович ; Обнинский ин-т атомной энергетики. - Обнинск, 1992. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Обнинский институт атомной энергетики; Обнинский институт атомной энергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС65518 Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА310533 Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р98647 Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму "Харчова технологія та інженерія" заоч. форм навч. Розділ "Технологія кондитерського та харчоконцентратного виробництва" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дорохович, Антонела Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р107136 Технологія галузі [Текст] : робоча прогр. преддипломної практики на кондитерських фабриках та в кондитерських цехах хлібозаводів і хлібокомбінатів для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дорохович, Антонелла Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р105033 Технологія кондитерського виробництва [Текст] : метод. вказ. до диплом. проектув. для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. - Бібліогр.: с. 34-35.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дорохович, Антонелла Миколаївна (уклад.); Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | С11837/2 Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] . Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС119227 з дод. Дорохович, Вікторія Віталївна. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363. .
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА371049 Дорохович, Вікторія Віталївна . Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|