Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41541 Гордиенко, Людмила Васильевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС48609 Свидло, Карина Владимировна. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС56623 Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киевский государственный торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС51987 Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС81535 Чуйко, Андрей Николаевич. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС82466 Банова, София Ивановна. Совершенствование технологии сбивных кондитерских изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова София Ивановна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 271 л.: рис. - Библиогр.: л. 163-192.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС82665 Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС94103 Своєволіна, Галина Василівна. Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 182-201.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС94033 Кияниця, Світлана Геннадіївна. Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС94028 Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС94029 Гавва, Олена Олександрівна. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС88579 Лебединець, Віра Тарасівна. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія Укоопспілки; Львівська комерційна академія Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС88751 Тарасюк, Виктория Павловна. Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС92148 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190.
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС92941 Федорова, Діна Володимирівна. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС75361 Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС102379 Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС103020 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС106593 Кір'янова, Ганна Анатоліївна. Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 231 арк. - арк. 152-169.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС108094 Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |