Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (290)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС41541
Гордиенко, Людмила Васильевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС48609
Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна.
Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Киевский государственный торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС51987
Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич.
Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС82466
Банова, София Ивановна.
Совершенствование технологии сбивных кондитерских изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова София Ивановна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 271 л.: рис. - Библиогр.: л. 163-192.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС82665
Горяйнова, Юлія Артурівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС94103
Своєволіна, Галина Василівна.
Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 182-201.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС94033
Кияниця, Світлана Геннадіївна.
Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС94029
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС88579
Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія Укоопспілки; Львівська комерційна академія Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС88751
Тарасюк, Виктория Павловна.
Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190.


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС92941
Федорова, Діна Володимирівна.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС103020
Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС106593
Кір'янова, Ганна Анатоліївна.
Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 231 арк. - арк. 152-169.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського