Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л86-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС48609
Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС67450
Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 141 арк.+ дод. - арк. 121-141.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС74892
Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 209 арк. - арк. 159-171.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС99541
Кудрявцев, Владимир Николаевич.
Усовершенствование процесса обработки арахисового сырья электромагнитным полем сверхвысокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Владимир Николаевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 211 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 151-163.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА289964
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА292805
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА347812
Кудрявцев, Володимир Миколайович.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Володимир Миколайович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 15 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА312155
Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2001. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
9.
  
  РА319567
Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА596727

Целебные свойства орехов [Текст] / сост. Ю. А. Драгомирецкий. - Донецк : Сталкер, 1999. - 252 с. - (Рецепты здоровья). - Библиогр.: с. 251-252.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Драгомирецкий, Юлий Александрович (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА615936
Лурье, Иосиф Саулович.
Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [Текст] : справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров ; ред. Н. В. Куркина. - М. : Колос, 2001. - 350 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Шаров, Александр Иосифович; Куркина, Н. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд
12.
  
  ВА617702
Матвеева, И. В..
Пищевые добавки и хлебопекарные улучшители в производстве мучных изделий [Текст] : учеб. пособие / И. В. Матвеева, И. Г. Белявская. - 2. изд., перераб. и доп. - М. : [б.и.], 2001. - 115 с.: рис. - Библиогр. рек. лит.: с.112-115.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Белявская, И. Г

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА618741

Полуфабрикаты лекарственных трав в производстве кондитерских изделий [Текст] / Б. А. Фалькович [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 112 с. - Библиогр.: с.93-97.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Фалькович, Борис Аркадьевич; Магомедов, Газибег Омарович; Мирошникова, Татьяна Николаевна; Олейникова, Альбина Яковлевна; Лобосов, Виктор Георгиевич; Старчевая, Людмила Евгеньевна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА642886

Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Д. : Пороги, 2003. - 201 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федор Всеволодович; Фощан, Андрей Леонтьевич; Савгира, Юрий Алексеевич; Гринченко, Ольга Алексеевна; Пивоваров, Павел Петрович

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА693228
Скокан, Людмила Евгеньевна.
Микробиология основных видов сырья и полуфабрикатов в производстве кондитерских изделий [Текст] : монография / Л. Е. Скокан, Г. Г. Жарикова. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 148 с. - Библиогр.: в конце разд.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Жарикова, Галина Григорьевна

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ4022

Напівфабрикати кондитерські; Метод визначення міцності агарових драглів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ3906

Замінники какао-масла. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ4023

Ядро соняшникового насіння. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ7450

Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5005:2008 ; Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Жири рослинні). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА448676
Коркач, Ганна Володимирівна.
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 40 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського