Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л915$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
  
  ДС99541
Кудрявцев, Владимир Николаевич.
Усовершенствование процесса обработки арахисового сырья электромагнитным полем сверхвысокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Владимир Николаевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 211 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 151-163.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА347812
Кудрявцев, Володимир Миколайович.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кудрявцев Володимир Миколайович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 15 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ2469

Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СТ4103

Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-02:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ4104

Ядра фісташок в оболонці та очищені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDP-10:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  СТ4102

Ядра мигдалю. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-06:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ4129

Ядра ліщинних горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-04:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ4105

Фісташки у шкаралупі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-09:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ4441

Горіхи ліщини в шкаралупі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDP-03:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  MFI2912/1-2
Perren, Rainer.
Untersuchungen über das Rösten von Haselnüssen [Text] : Abh. / R. Perren ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 141 S.:Abb. - (Diss ETH ; 11654).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
11.
  
  РА414625
Хоменко, Ольга Олексіївна.
Товарознавча оцінка арахісу та вдосконалення споживних властивостей продуктів з нього [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хоменко Ольга Олексіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ8616

Плоди та ядра фундука. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА820450
Коваль, Л. М.
Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні [Текст] : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т. - Хмельницький : Цюпак А. А. [вид.], 2017. - 139 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 131-132 . - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х.; Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ10560

Горіхи волоські. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2020-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ІР9075
Radu, Oxana.
Food composition based on walnut oil (Juglans regia L.) resistant to oxidative degradation [Text] : summ. of the doctoral thesis in techn. sciences / Oxana Radu ; Technical univ. of Moldova. - Chisinau, 2020. - 34 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 28-29. - 50 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Technical university of Moldova

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ11115

Ядра горіхів кеш'ю. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2020-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського