Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ІРИНА$<.>+<.>A=ВОЛОДИМИРІВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 297
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра готельного і ресторанного бізнесу; "Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти", міжнародна науково-практична конференція (2013 ; Євпаторія); "Наукові досягнення - в практичну діяльність", Кримський пул (2013 ; Євпаторія)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА795305 Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис. - Окр. ст. рос., англ. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кюрчев, В. М. (ред.); Черевко, О. І. (ред.); Надикто, В. Т. (ред.); Запорізька обласна державна адміністрація; Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. БєляєваТаврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь). Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв; "Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності", міжнародна науково-практична конференція (2015 ; Харків / Мелітополь / Кирилівка)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА824153 Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні [Текст] : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Володимирович (ред.); Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА789390 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківська обласна державна адміністрація. Департамент економіки і міжнародних відносин; Харківська торгово-промислова палатаХарківський державний університет харчування та торгівлі; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва (Харків); "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2014 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА769184 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Головне управління економіки; Харківська торгово-промислова палата; Харківський державний університет харчування та торгівлі"Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації", державне підприємство; "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2012 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА726332 Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Сидорова, Т. О. (ред.); Оспіщев, В. І. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; "Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси", всеукраїнська науково-практична конференція (2009 )
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | В355441/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. - Текст укр. та англ. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | В355736/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | В356495/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. - 2016. - 594 с. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2016 ; Харків)Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | В356495/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 1. - 2016. - 412 с. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2016 ; Харків)Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | В355441/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 2. - 2014. - 502 с. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА812605 Ватченко, Олександра Борисівна. Інноваційний розвиток підприємства [Текст] : навч. посіб. / О. Б. Ватченко, Б. С. Ватченко, О. Л. Черевко ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : Акцент, 2017. - 403 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ватченко, Борис Сергійович; Черевко, Ольга Леонідівна; Університет митної справи та фінансів
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ДС86529 Черевко, Ігор Михайлович. Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь [Текст] : дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 300 арк. - арк. 262-290.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | РА333877 Черевко, Ігор Михайлович. Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь [Текст] : автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 32 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВС45801 Черевко, Георгій Владиславович. Інтелектуальна власність [Текст] : навч. посіб. / Г. В. Черевко. - К. : Знання, 2008. - 412 c. - Бібліогр.: с. 375-384.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд Зал публікацій ООН
| 20. | ВА796550 Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття [Текст] : зб. наук. пр. за матеріалами V Всеукр. наук.-практ. конф. (15-16 жовт. 2015 р.) / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького [та ін.] ; [за заг. ред. О. В. Черевка, О. П. Орлюк]. - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2015. - 247 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, О. В. (ред.); Орлюк, О. П. (ред.); Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького; Національна академія правових наук України (Харків)Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності (Київ); Державна служба інтелектуальної власності України; "Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття", всеукраїнська науково-практична конференція (5 ; 2015 ; Черкаси)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|