Пошуковий запит: (<.>M=Одеська національна академія харчових технологій<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 563
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС81773 Голубьонкова, Олена Олексіївна. Структурування задач формування стратегії розвитку підприємства (на прикладі підприємств хлібопродуктів) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Голубьонкова Олена Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк. - арк. 154-164.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС81998 Мельнічук, Оксана Євстахівна. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. - арк. 106-117.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС85212 Відоменко, Ірина Олександрівна. Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємствами борошномельної промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Відоменко Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 211 арк. - арк. 164-173.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90568 Тенюх, Костянтин Михайлович. Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тенюх Костянтин Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 186 арк.: рис. - арк. 143-156.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС89027 Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90017 Безпалов, Руслан Ігорович. Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів [Текст] : дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Безпалов Руслан Ігорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 161 арк. - арк. 138-151.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90623 Гіджеліцький, Віталій Миколайович. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 131-148.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90576 Федосова, Катерина Сергіївна. Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 256 арк.: рис. - арк. 164-181.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС103445 Воєцька, Олена Євгенівна. Удосконалення технології виробництва комбікормів для собак [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Воєцька Олена Євгенівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 177 арк. - арк. 140-153.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС104209 Дідух, Геннадій Васильович. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. - арк. 142-158.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС104814 Козонова, Юлія Олександрівна. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк. - арк. 160-178.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС105021 Суткович, Тетяна Юліанівна. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 243 арк. - арк. 153-173.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС108217 Козаченко, Лілія Анатоліївна. Управління формуванням капіталу виноробних підприємств [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Козаченко Лілія Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 204 арк.: табл. - арк. 174-189.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС108601 Лапінська, Алла Петрівна. Удосконалення технології виробництва вітамінних кормових добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лапінська Алла Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 166 арк. - арк. 128-149.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС96722 Хоренжий, Наталія Василівна. Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої рогатої худоби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Хоренжий Наталія Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 192 арк.: рис., табл. - арк. 153-177.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА334244 Тележенко, Любов Миколаївна. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любов Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА337463 Безпалов, Руслан Ігорович. Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Безпалов Руслан Ігорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА337804 Тенюх, Костянтин Михайлович. Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тенюх Костянтин Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА337800 Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА338105 Паламарчук, Ганна Станіславівна. Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |