Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС48682
Шамян, Сергей Маисович.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС50755
Карпенко, Людмила Константиновна.
Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС81641
Одарченко, Андрей Николаевич.
Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС81998
Мельнічук, Оксана Євстахівна.
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. - арк. 106-117.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС82286
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 137-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС62473
Давыдова, Оксана Юрьевна.
Разработка технологии соусов из косточковых плодов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Давыдова Оксана Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 318 л. - л. 176-191.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА289968
Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА326312
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА361990
Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА292050
Карпенко, Людмила Костянтинівна..
Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА327281
Мельнічук, Оксана Євстахівна.
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА327881
Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ413

Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 30555-98

Видання зберігається у :
14.
  
  Р92604
Филимонова, Елена Юрьевна.
Рекомендации по использованию плодов облепихи для производства консервированной продукции [Текст] / Е. Ю. Филимонова ; Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение, Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края, НИИ садоводства Сибири им. М.А.Лисавенко, Алтайский гос. технический ун-т им. И.И.Ползунова. - Барнаул : Издательство АлтГТУ, 2001. - 34 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение; Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края; НИИ садоводства Сибири имени М. А. Лисавенко; Алтайский гос. технический університет имени И. И. Ползунова

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ4659

Консерви; Соуси фруктові. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ3208

Консерви [Текст]. - Варення з плодів зизифуса. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ3194

Консерви [Текст]. - Соуси фруктові з субтропічних плодових культур. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС112147
Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 313-337.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ4844

Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1251-89 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА379488
Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 16 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського