Пошуковий запит: (<.>M=Одеська національна академія харчових технологій<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 574
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА321947 Безбах, Ігор Віталійович. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Безбах Ігор Віталійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 17 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА321471 Маламєн, Георгій Дмитрович. Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Маламєн Георгій Дмитрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 35 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА322082 Бакуменко, Олександр Олександрович. Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пневмосепарування та аспірації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Олександр Олександрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА322433 Золотарьова, Людмила Анатоліївна. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА322472 Толстих, Вікторія Юріївна. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА327281 Мельнічук, Оксана Євстахівна. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА327424 Петросьянц, Арсен Педросович. Розробка біотехнології отримання гідролітичного ферментного препарату з альфа-галактозидазною активністю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Петросьянц Арсен Педросович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА323130 Олексова, Катерина Олексіївна. Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олексова Катерина Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА656366 Богатирьов, А. М.. Планування діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринку [Текст] / А. М. Богатирьов [та ін.] ; Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж., Одес. нац. акад. харч. технологій. - О. : [б.в.], 2003. - 274 с.: табл. - Бібліогр.: с. 266-270.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бутенко, А. І.; Кузнецова, І. О.; Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень (Одеса); Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА326539 Банова, Софія Іванівна. Удосконалення технології збивних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова Софія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС81998 Мельнічук, Оксана Євстахівна. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. - арк. 106-117.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА326367 Шевченко, Роман Іванович. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА326321 Деркач, Ірина Валеріївна. Технологія бета-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ірина Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА327422 Зиков, Олександр Вікторович. Екологічно безпечні схеми і апарати з термосифонами для термообробки зерна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Зиков Олександр Вікторович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА326564 Шпирко, Тетяна Василівна. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Шпирко Тетяна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА326520 Недобійчук, Тетяна Володимирівна. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС81773 Голубьонкова, Олена Олексіївна. Структурування задач формування стратегії розвитку підприємства (на прикладі підприємств хлібопродуктів) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Голубьонкова Олена Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк. - арк. 154-164.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА330310 Шипко, Ігор Михайлович. Удосконалення лущильно-шліфувальної машини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шипко Ігор Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 20 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС85212 Відоменко, Ірина Олександрівна. Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємствами борошномельної промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Відоменко Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 211 арк. - арк. 164-173.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА334244 Тележенко, Любов Миколаївна. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любов Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |