Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (10)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>M=Одеська національна академія харчових технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 574
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА321947
Безбах, Ігор Віталійович.
Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Безбах Ігор Віталійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 17 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА321471
Маламєн, Георгій Дмитрович.
Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Маламєн Георгій Дмитрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 35 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА322082
Бакуменко, Олександр Олександрович.
Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пневмосепарування та аспірації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бакуменко Олександр Олександрович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА322433
Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА322472
Толстих, Вікторія Юріївна.
Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА327281
Мельнічук, Оксана Євстахівна.
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА327424
Петросьянц, Арсен Педросович.
Розробка біотехнології отримання гідролітичного ферментного препарату з альфа-галактозидазною активністю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Петросьянц Арсен Педросович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА323130
Олексова, Катерина Олексіївна.
Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олексова Катерина Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА656366
Богатирьов, А. М..
Планування діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринку [Текст] / А. М. Богатирьов [та ін.] ; Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж., Одес. нац. акад. харч. технологій. - О. : [б.в.], 2003. - 274 с.: табл. - Бібліогр.: с. 266-270.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Бутенко, А. І.; Кузнецова, І. О.; Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень (Одеса); Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА326539
Банова, Софія Іванівна.
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова Софія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС81998
Мельнічук, Оксана Євстахівна.
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. - арк. 106-117.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА326367
Шевченко, Роман Іванович.
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Іванович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА326321
Деркач, Ірина Валеріївна.
Технологія бета-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ірина Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА327422
Зиков, Олександр Вікторович.
Екологічно безпечні схеми і апарати з термосифонами для термообробки зерна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Зиков Олександр Вікторович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА326564
Шпирко, Тетяна Василівна.
Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Шпирко Тетяна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА326520
Недобійчук, Тетяна Володимирівна.
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС81773
Голубьонкова, Олена Олексіївна.
Структурування задач формування стратегії розвитку підприємства (на прикладі підприємств хлібопродуктів) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Голубьонкова Олена Олексіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк. - арк. 154-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА330310
Шипко, Ігор Михайлович.
Удосконалення лущильно-шліфувальної машини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шипко Ігор Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС85212
Відоменко, Ірина Олександрівна.
Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємствами борошномельної промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Відоменко Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 211 арк. - арк. 164-173.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА334244
Тележенко, Любов Миколаївна.
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любов Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського