Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 257
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
Fresch, M.
Allergen analysis and authenticity control: development of mass spectrometry-based methods for animal-derived food products [Text] : diss. / Fresch. - Stuttgart, 2022. - 173, CXXXIV p.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ІВ209642
Pałacha, Zbigniew.
Badanie stanu wody w matrycy modelowej i uzyskanej z jabłek z wykorzystaniem metody opartej na izotermach sorpcji oraz kalorymetrycznej [Text] / Z. Pałacha. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 84 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.67-79.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
3.
  
  ІВ224620
Biller, Julia.
Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Text] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 157118.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Universität Hamburg (Hamburg). Fakultät für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ІВ193044

Food biotechnology microorganisms [Text] / ed. Y. H. Hui, G. G. Khachatourians. - New York, New York[etc.] : VCH, 1995. - 937 p. - (Food science and technology).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Hui, Y H (ed.); Khachatourians, George G (ed.)

Видання зберігається у :
5.
  
  ІВ228617

Food Safety and Security: an International Aspect [Text] : monography / [N. Kordzaia et al.]. - Kherson : OLDI-PLUS, 2020. - 125 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 copies прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Kordzaia, Natela; Iegorov, Bogdan; Trajkovska, Biljana; R Naveen Kumar; Osmanaj, Besjan; Ilyasoglu, Alona; Kochoski, Ljupche; Putchaa Uday Kumar; R Hemalatha

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ІС15112
Georget, Erika Sylvie.
Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
Viet, L.
Identification and application of signature peptides: a mass spectrometric approach for food authenticity testing [Text] : diss. / Viet. - Stuttgart, 2021. - IX, 183 p.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ІР8203

Investigation on some metals levels in wheat samples [Text] / Andrzej Bichoński [et al.]. - Cracow : [s. n.], 1991. - 10 p. : tab. - (Raport / Inst. fizyki jądrowej ; №1567/C). - 70 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Bichoński, Andrzej; Dutkiewicz, Erazm Marian; Knap, Wiesław; Macharski, Piotr; Mikulski, Jan

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ІВ231209
Raab, Miroslav (1938–).
Lidé kolem stolu aneb Úvod do mezilidské chemie [Text] / Miroslav Raab. - Praha : Academia, 2022. - 339 s. : obr. - Назва на корінці : Lidé kolem stolu. - Бібліогр.: с. 336-337.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ІВ194321
Benning, Ludger.
Messung von C1-C2-Aldehyd-Konzentrationen während der Feldmeßkampagne POPCORN: Ihr Einfluß auf die Radikalchemie [Text] : Diss. / L. Benning ; Universität zu Köln. Math.-Naturwiss. Fak. - Köln : [б.в.], 1997. - 80 S.: Abb. - Бібліогр.: s.73-80.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Universität zu Köln. Math. -Naturwiss. Fak.

Видання зберігається у :
11.
  
  ІВ218141
Focke, Felix.
Molekularbiologische Methoden für die Lebensmittelanalytik am Beispiel der Gewürze [Text] : Diss. / Felix Focke ; des Fachbereichs Chemie der Univ. Hamburg, Inst. für Lebensmittelchemie. - Hamburg ; München : Verl. Dr. Hut, 2011. - 133 S. : Abb., Tab. - Бібліогр.: с. 119-129.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Die Universität Hamburg. Fachbereich Chemie; Institut für Lebensmittelchemie

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВА801183

Pharmaceutical bromatology [Text] : lectures for Engl.-speaking students : the manual for students of higher schools / [V. A. Georgiyants et al.] ; ed. by prof. Victoria A. Georgiyants ; Nat. univ. of pharmacy. - Kharkiv : NUPh : Golden pages, 2015. - 367 p. : tabl. - Назва у вих. відом. : Фармацевтична броматологія. Лекції для англомовних студентів / Георгіянц В. А. [та ін.]. - Текст англ. - Бібліогр.: с. 357-366. - 300 ex. прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Georgiyants, Victoria A.; Георгіянц, Вікторія Акопівна; Bezugly, P.O.; Безуглий, Петро Овксентійович; Burian, G. O.; Бур'ян, Ганна Олександрівна; Abu Sharkh, A. I.; Абу Шарк, Амжад Ібрагім; Taran, K. A.; Таран, Катерина Анатоліївна; Georgiyants, Victoria A. (ред.); National university of pharmacy (Kharkiv)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ІВ207191
Stone, Herbert.
Sensory evaluation practices [Text] / H. Stone, J. L. Sidel. - 3.ed. - Amsterdam[etc.] : Elsevier, 2004. - XVI, 377 p.: fig., tab. - (Food science and technology, international series). - Бібліогр.: p. 375-377.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Sidel, Joel L.

Видання зберігається у :
14.
  
  ІВ217843

The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedir; Kamsulina, Nataliya; Khomichak, Lubomir; Yancheva, M.; Krapyvnytska, I.; Pertsevoy, Fedir (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ІВ223124

Water management in the design and distribution quality of foods [Text] : ISOPOW 7 / ed. by Yrjö H. Roos, R. B. Leslie, Peter J. Lillford. - Lancaster ; Basel : Technomic publ., 1999. - XVI, 602 p. : fig. - Бібліогр. в кінці розд.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Roos, Yrjö H. (ред.); Leslie, R. B. (ред.); Lillford, Peter J. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА848254

Інструментальні методи аналізу харчової продукції [Текст] : навч. метод. посіб. / [уклад. А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 с. : рис. - Бібліогр.: с. 77. - 50 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Дійчук, Володимир Васильович (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА448360
Калініченко, Ася Олександрівна.
Інтелектуальна мультисенсорна система для ідентифікації та оцінки якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Калініченко Ася Олександрівна ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2021. - 28 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА296225
Бакланова, Лариса Володимирівна.
Інтенсифікація пробопідготовки в аналізі харчових продуктів на вміст домішок [Текст] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Володимирівна ; Дніпропетровський держ. ун-т. - Дніпропетровськ, 1997. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дніпропетровський державний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВА708325
Зимон, Анатолий Давыдович.
Адгезия пищевых масс [Текст] : [монография] / А. Д. Зимон, А. М. Евтушенко. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 397 с. - Библиогр.: с. 373-393.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Евтушенко, Анатолий Михайлович

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА867929
Якубчак, О. М.
Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-146. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Галабурда, М. А.

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського