![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Книжкові видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Зарубіжна україніка ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Картографічні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Стародруковані карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рукописні карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Електронна колекція карт ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Ноти та музичні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Підручний фонд відділу стародруків ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Інкунабули ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Палеотипи ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Кириличні стародруки ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Видання гражданського друку ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Листівки періоду (1880-1945 рр.) ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рідкісні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Цифрова бібліотека
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 257
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Fresch, M. Allergen analysis and authenticity control: development of mass spectrometry-based methods for animal-derived food products [Text] : diss. / Fresch. - Stuttgart, 2022. - 173, CXXXIV p.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ209642 Pałacha, Zbigniew. Badanie stanu wody w matrycy modelowej i uzyskanej z jabłek z wykorzystaniem metody opartej na izotermach sorpcji oraz kalorymetrycznej [Text] / Z. Pałacha. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 84 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.67-79.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ224620 Biller, Julia. Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Text] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 157118.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Universität Hamburg (Hamburg). Fakultät für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ193044 Food biotechnology microorganisms [Text] / ed. Y. H. Hui, G. G. Khachatourians. - New York, New York[etc.] : VCH, 1995. - 937 p. - (Food science and technology).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Hui, Y H (ed.); Khachatourians, George G (ed.)
Видання зберігається у :
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ228617 Food Safety and Security: an International Aspect [Text] : monography / [N. Kordzaia et al.]. - Kherson : OLDI-PLUS, 2020. - 125 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 copies прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Kordzaia, Natela; Iegorov, Bogdan; Trajkovska, Biljana; R Naveen Kumar; Osmanaj, Besjan; Ilyasoglu, Alona; Kochoski, Ljupche; Putchaa Uday Kumar; R Hemalatha
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІС15112 Georget, Erika Sylvie. Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Viet, L. Identification and application of signature peptides: a mass spectrometric approach for food authenticity testing [Text] : diss. / Viet. - Stuttgart, 2021. - IX, 183 p.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІР8203 Investigation on some metals levels in wheat samples [Text] / Andrzej Bichoński [et al.]. - Cracow : [s. n.], 1991. - 10 p. : tab. - (Raport / Inst. fizyki jądrowej ; №1567/C). - 70 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Bichoński, Andrzej; Dutkiewicz, Erazm Marian; Knap, Wiesław; Macharski, Piotr; Mikulski, Jan
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ231209 Raab, Miroslav (1938–). Lidé kolem stolu aneb Úvod do mezilidské chemie [Text] / Miroslav Raab. - Praha : Academia, 2022. - 339 s. : obr. - Назва на корінці : Lidé kolem stolu. - Бібліогр.: с. 336-337.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ194321 Benning, Ludger. Messung von C1-C2-Aldehyd-Konzentrationen während der Feldmeßkampagne POPCORN: Ihr Einfluß auf die Radikalchemie [Text] : Diss. / L. Benning ; Universität zu Köln. Math.-Naturwiss. Fak. - Köln : [б.в.], 1997. - 80 S.: Abb. - Бібліогр.: s.73-80.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Universität zu Köln. Math. -Naturwiss. Fak.
Видання зберігається у :
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ218141 Focke, Felix. Molekularbiologische Methoden für die Lebensmittelanalytik am Beispiel der Gewürze [Text] : Diss. / Felix Focke ; des Fachbereichs Chemie der Univ. Hamburg, Inst. für Lebensmittelchemie. - Hamburg ; München : Verl. Dr. Hut, 2011. - 133 S. : Abb., Tab. - Бібліогр.: с. 119-129.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Die Universität Hamburg. Fachbereich Chemie; Institut für Lebensmittelchemie
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА801183 Pharmaceutical bromatology [Text] : lectures for Engl.-speaking students : the manual for students of higher schools / [V. A. Georgiyants et al.] ; ed. by prof. Victoria A. Georgiyants ; Nat. univ. of pharmacy. - Kharkiv : NUPh : Golden pages, 2015. - 367 p. : tabl. - Назва у вих. відом. : Фармацевтична броматологія. Лекції для англомовних студентів / Георгіянц В. А. [та ін.]. - Текст англ. - Бібліогр.: с. 357-366. - 300 ex. прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Georgiyants, Victoria A.; Георгіянц, Вікторія Акопівна; Bezugly, P.O.; Безуглий, Петро Овксентійович; Burian, G. O.; Бур'ян, Ганна Олександрівна; Abu Sharkh, A. I.; Абу Шарк, Амжад Ібрагім; Taran, K. A.; Таран, Катерина Анатоліївна; Georgiyants, Victoria A. (ред.); National university of pharmacy (Kharkiv)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ207191 Stone, Herbert. Sensory evaluation practices [Text] / H. Stone, J. L. Sidel. - 3.ed. - Amsterdam[etc.] : Elsevier, 2004. - XVI, 377 p.: fig., tab. - (Food science and technology, international series). - Бібліогр.: p. 375-377.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Sidel, Joel L.
Видання зберігається у :
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ217843 The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Pertsevoy, Fedir; Kamsulina, Nataliya; Khomichak, Lubomir; Yancheva, M.; Krapyvnytska, I.; Pertsevoy, Fedir (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ223124 Water management in the design and distribution quality of foods [Text] : ISOPOW 7 / ed. by Yrjö H. Roos, R. B. Leslie, Peter J. Lillford. - Lancaster ; Basel : Technomic publ., 1999. - XVI, 602 p. : fig. - Бібліогр. в кінці розд.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Roos, Yrjö H. (ред.); Leslie, R. B. (ред.); Lillford, Peter J. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА848254 Інструментальні методи аналізу харчової продукції [Текст] : навч. метод. посіб. / [уклад. А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 с. : рис. - Бібліогр.: с. 77. - 50 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Дійчук, Володимир Васильович (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА448360 Калініченко, Ася Олександрівна. Інтелектуальна мультисенсорна система для ідентифікації та оцінки якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Калініченко Ася Олександрівна ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2021. - 28 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296225 Бакланова, Лариса Володимирівна. Інтенсифікація пробопідготовки в аналізі харчових продуктів на вміст домішок [Текст] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Володимирівна ; Дніпропетровський держ. ун-т. - Дніпропетровськ, 1997. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дніпропетровський державний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА708325 Зимон, Анатолий Давыдович. Адгезия пищевых масс [Текст] : [монография] / А. Д. Зимон, А. М. Евтушенко. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 397 с. - Библиогр.: с. 373-393.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Евтушенко, Анатолий Михайлович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА867929 Якубчак, О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-146. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Галабурда, М. А.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|