Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС84002
Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС86544
Тормосов, Юрій Михайлович.
Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС89912
Василів, Володимир Павлович.
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 134-151.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС75978
Гаркуша, Владимир Борисович.
Разработка и исследование установки для обработки продуктов питания сверхвысоким давлением [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Владимир Борисович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2002. - 203 л. - Библиогр.: л. 167-178.


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС105719
Маринін, Андрій Іванович.
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 208 арк. - арк. 130-148.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС48062
Мазуренко, Олександр Григорович.
Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС61452
Українець, Анатолій Іванович.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. - л. 269-311.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС72051
Бабкіна, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС77714
Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС96212
Левченко, Елена Владимировна.
Усовершенствование электротехнологического воздействия на микроорганизмы на основе анализа электрического поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Елена Владимировна ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х., 2005. - 119 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 112-116.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА335634
Василів, Володимир Павлович.
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА339878
Левченко, Олена Володимирівна.
Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Олена Володимирівна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2005. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА362963
Саєнко, Сергій Юрійович.
Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. - Мелітополь, 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА305756
Українець, Анатолій Іванович.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА316549
Бабкіна, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА321727
Гаркуша, Володимир Борисович.
Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Володимир Борисович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 20 с.: рис.


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
17.
  
  РА323716
Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА330877
Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА333682
Тормосов, Юрій Михайлович.
Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА354888
Маринін, Андрій Іванович.
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського