Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС45585сл
Луканин, Александр Сергеевич.
Разработка технологии комплексной переработки яблок [Текст] : дис...д-ра техн.наук:03.00.23 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 306 л. - л.:255-306.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС52149сл
Луканин, Александр Сергеевич.
Разработка технологии комлексной переработки яблок (Приложения) [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Луканин Александр Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 240 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС83388
Мацко, Александр Петрович.
Разработка технологии переработки яблок с повышенным содержанием радионуклидов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Александр Петрович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 168 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-165.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС84002
Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. - арк. 111-126.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС97483
Иванова, Ирина Евгеньевна.
Оценка сортов черешни украинской селекции на пригодность к замораживанию, хранению и последующей переработке [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Иванова Ирина Евгеньевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 165 л.: рис., табл.+ 147л. прил. - Библиогр.: л. 145-165.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС58767
Доценко, Наталья Викторовна.
Комплекс криозащиты растительного сырья при холодильном консервировании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л.: ил. - л. 145-163.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС40937
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС65505
Семакова, Марина Витальевна.
Разработка технологии получения яблочного пектина с применением ферментных препаратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Витальевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 234 л.: рис. - л. 103-124.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА337570
Іванова, Ірина Євгенівна.
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Іванова Ірина Євгенівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА300826
Доценко, Наталія Вікторівна.
Комплекс кріозахисту рослинної сировини при холодильному консервуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Доценко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА281280
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА309565
Семакова, Марина Віталіївна.
Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА327959
Мацко, Олександр Петрович.
Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Мацко Олександр Петрович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2003. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА330877
Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ3684

Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ3685

Груші. Зберігання в холодильній камері (ISO 1134:1993, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ3683

Яблука. Зберігання в холодильній камері (ISO 1212:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ4416

Яблука сушені. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА376578
Веселовська, Таїсія Євгеніївна.
Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ5213

Айва свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського