Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 99
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА289597 Рибнікова, Алла Володимирівна. Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білків рослинного та тваринного походження [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рибнікова Алла Володимирівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС49014 Рыбникова, Алла Владимировна. Разработка технологии производства хлебобулочных изделий с повышенным содержанием белков растительного и животного происхождения [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рыбникова Алла Владимировна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 165 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА295133 Іщенко, Тетяна Іванівна. Розробка технології хліба для екологічно забрудених зон [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Іщенко Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | Р80912 Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві [Текст] / В. М. Ковбаса [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 16 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.3).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Наталія Василівна; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
5. | РА295511 Корж, Тамара Володимирівна. Розробка технології виробництва хліба з використанням бурих водоростей та продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Володимирівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС52608 Ищенко, Тетьяна Ивановна. Разработка технологий хлеба для экологически загрязненных зон [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ищенко Тетьяна Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 283 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС52592 Корж, Тамара Владимировна. Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Министерство высшего и среднего специального образования Украины
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС52474 Шидловская, Елена Брониславовна. Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р81746 Шляхи раціонального використання додаткової сировини на хлібопекарних підприємствах [Текст] : метод. рекомендації / уклад. З. В. Перміловська [та ін.] ; Інститут підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості. - К. : [б.в.], 1997. - 12 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Перміловська, З. В. (уклад.); Інститут підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості
Видання зберігається у :
|
10. | ДС58764 Симакова, Ольга Александровна. Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил. - л. 132-154.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный коммерческий институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС59168 Лебеденко, Татьяна Евгеньевна. Разработка комплексных улучшителей для хлебопекарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.Е.Лебеденко ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 248 л. - л. 182-210.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС60890 з дод. Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА302100 Лебеденко, Тетяна Євгеніївна. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА302479 Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА301654 Сімакова, Ольга Олександрівна. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Сімакова Ольга Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС62498 Нікончук, Олена Анатоліївна. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л. - л. 148-163.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА306460 Нікончук, Олена Анатоліївна. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА617702 Матвеева, И. В.. Пищевые добавки и хлебопекарные улучшители в производстве мучных изделий [Текст] : учеб. пособие / И. В. Матвеева, И. Г. Белявская. - 2. изд., перераб. и доп. - М. : [б.и.], 2001. - 115 с.: рис. - Библиогр. рек. лит.: с.112-115.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Белявская, И. Г
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС75038 Ситник, Інна Петрівна. Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ситник Інна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 144-171.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА319103 Савчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.І.Савчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |