Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВА564711
Бобровник, Леонид Демьянович.
Физико-химические основы очистки в сахарном производстве [Текст] / Л. Д. Бобровник. - К. : Вища шк., 1994. - 255 с.:ил.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС81127
Лопухина, Ольга Александровна.
Усовершенствование процесса сатурации в производстве сахара [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухина Ольга Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 159 л. - Библиогр.: л. 150-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА397488
Петруша, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Петруша Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС133994
Петруша, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізації [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Петруша Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 168, [1] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-141.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
5.
  
  РА402065
Братюк, Дмитро Володимирович.
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС138958
Братюк, Дмитро Володимирович.
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - Київ, 2013. - 237 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-159.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА326314
Лопухіна, Ольга Олександрівна.
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухіна Ольга Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС116807
Резніченко, Юрій Миколайович.
Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Резніченко Юрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 198 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-154. .

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА371129
Резніченко, Юрій Миколайович.
Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Резніченко Юрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА355945
Гусарук, Тетяна Святославівна.
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС106985
Гусарук, Тетяна Святославівна.
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 254 арк.: іл. - арк. 150-162.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  В356775/2
Теория и практика разделения суспензий в свеклосахарном производстве [Текст] : [монография]. - Киев : Сталь, 2017 .
Кн. 2 : Процессы разделения суспензий / Н. Н. Пушанко [и др.]. - 2019. - 671 с. : рис. - Бібліогр.: с. 644-662. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пушанко, Николай Николаевич; Лагода, Владимир Андреевич; Шурбованый, Владимир Николаевич; Пушанко, Наталия Николаевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Запольский, Анатолий Кириллович; Стычинский, Евгений Васильевич

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА283747сл
Загородний, Петр Павлович.
Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук : 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 30 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС45575сл
Загородний, Петр Павлович.
Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти, Укр. ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 373 л. - Бібліогр.: л. 297-340.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий; Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА306288
Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 48 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС61073
Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА340792
Джоган, Ольга Іллівна.
Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Джоган Ольга Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС95896
Джоган, Ольга Іллівна.
Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Джоган Ольга Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 212 арк. - арк. 134-149.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА308631
Козіцька, Марія Євгенівна.
Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС64627
Козіцька, Марія Євгенівна.
Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 185 л. + дод. - л. 148-165.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського