Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА564711 Бобровник, Леонид Демьянович. Физико-химические основы очистки в сахарном производстве [Текст] / Л. Д. Бобровник. - К. : Вища шк., 1994. - 255 с.:ил.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС81127 Лопухина, Ольга Александровна. Усовершенствование процесса сатурации в производстве сахара [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухина Ольга Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 159 л. - Библиогр.: л. 150-156.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА397488 Петруша, Оксана Олександрівна. Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Петруша Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС133994 Петруша, Оксана Олександрівна. Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізації [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Петруша Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 168, [1] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-141.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА402065 Братюк, Дмитро Володимирович. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС138958 Братюк, Дмитро Володимирович. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - Київ, 2013. - 237 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА326314 Лопухіна, Ольга Олександрівна. Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухіна Ольга Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС116807 Резніченко, Юрій Миколайович. Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Резніченко Юрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 198 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-154. .
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА371129 Резніченко, Юрій Миколайович. Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Резніченко Юрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА355945 Гусарук, Тетяна Святославівна. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС106985 Гусарук, Тетяна Святославівна. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 254 арк.: іл. - арк. 150-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В356775/2 Теория и практика разделения суспензий в свеклосахарном производстве [Текст] : [монография]. - Киев : Сталь, 2017 . Кн. 2 : Процессы разделения суспензий / Н. Н. Пушанко [и др.]. - 2019. - 671 с. : рис. - Бібліогр.: с. 644-662. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пушанко, Николай Николаевич; Лагода, Владимир Андреевич; Шурбованый, Владимир Николаевич; Пушанко, Наталия Николаевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Запольский, Анатолий Кириллович; Стычинский, Евгений Васильевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА283747сл Загородний, Петр Павлович. Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук : 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 30 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС45575сл Загородний, Петр Павлович. Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти, Укр. ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 373 л. - Бібліогр.: л. 297-340.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий; Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА306288 Сімахіна, Галина Олександрівна. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 48 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС61073 Сімахіна, Галина Олександрівна. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА340792 Джоган, Ольга Іллівна. Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Джоган Ольга Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС95896 Джоган, Ольга Іллівна. Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Джоган Ольга Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 212 арк. - арк. 134-149.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА308631 Козіцька, Марія Євгенівна. Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64627 Козіцька, Марія Євгенівна. Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 185 л. + дод. - л. 148-165.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |