Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
  
  ДС106985
Гусарук, Тетяна Святославівна.
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 254 арк.: іл. - арк. 150-162.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА363855
Замура, Світлана Анатоліївна.
Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА355945
Гусарук, Тетяна Святославівна.
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА387848
Цирульнікова, Віта Валентинівна.
Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Цирульнікова Віта Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС131587
Цирульнікова, Віта Валентинівна.
Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Цирульнікова Віта Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 260 арк. - Бібліогр.: арк. 154-175.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
6.
  
  РА402065
Братюк, Дмитро Володимирович.
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА409688
Ткаченко, Сергій Володимирович.
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Сергій Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА431024
Мартинюк, Аліна Сергіївна.
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення і карбонізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мартинюк Аліна Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20, [1] с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС138921
Замура, Світлана Анатоліївна.
Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 270 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-175.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС138958
Братюк, Дмитро Володимирович.
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - Київ, 2013. - 237 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-159.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА450976
Замура, Світлана Анатоліївна.
Підвищення ефективності очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського