Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | РА431024 Мартинюк, Аліна Сергіївна. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення і карбонізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мартинюк Аліна Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20, [1] с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА409688 Ткаченко, Сергій Володимирович. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Сергій Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : табл., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА402065 Братюк, Дмитро Володимирович. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС138958 Братюк, Дмитро Володимирович. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - Київ, 2013. - 237 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА387848 Цирульнікова, Віта Валентинівна. Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Цирульнікова Віта Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС131587 Цирульнікова, Віта Валентинівна. Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Цирульнікова Віта Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 260 арк. - Бібліогр.: арк. 154-175.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
7. | ДС138921 Замура, Світлана Анатоліївна. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 270 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-175.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА450976 Замура, Світлана Анатоліївна. Підвищення ефективності очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА363855 Замура, Світлана Анатоліївна. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА355945 Гусарук, Тетяна Святославівна. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС106985 Гусарук, Тетяна Святославівна. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 254 арк.: іл. - арк. 150-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|