Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ECE/TRADE/358 UNECE standard: Turkey meat: carcases and parts [Text] / United Nations Economic Commission for Europe. - 2009 edition. - New York ; Geneva : UN, 2009. - vi, 54 p. : figures. - (UNECE standards for meat, ISSN 1810-1917).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: United Nations Economic Commission for Europe
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. | РА387189 Іванченко, Олександр Валерійович. Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Іванченко Олександр Валерійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА309720 Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС65516 Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Вінницький державний сільськогосподарський інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ8655 Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС55800 Бреславец, Виталий Алексеевич. Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Институт птицеводства; УААН; Институт птицеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА296230 Бреславець, Віталій Олексійович. Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ2823 Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА843484 Гігієна виробництва та експеритиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Богатко Н. М. [та ін.] ; за ред. Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Ін-т післядиплом. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини. - Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 160-164. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Мельник, А. Ю.; Богатко, Л. М.; Фотіна, Т. І.; Букалова, Н. В.; Дудус, Т. В.; Мазур, Т. Г.; Лясота, В. П.; Сахнюк, Н. І.; Савчук, Г. В.; Курята, Н. В.; Ткачук, Н. А.; Давнюк, Л. І.; Кіт, А. А.; Богатко, Н. М. (ред.); Яценко, І. В. (ред.); Мельник, А. Ю. (ред.); Білоцерківський національний аграрний університет. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА408260 Гасай, Євгенія Леонідівна. Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасай Євгенія Леонідівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20, [1] с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ДС41825 Желиба, Юрий Александрович. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ДС130694 Иванченко, Александр Валерьевич. Процесс обработки жидкого куриного яйца высоким давлением с целью стабилизации его качества [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Иванченко Александр Валерьевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 205 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-179.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
| 13. | ВА621502 Калачев, Александр Анатольевич. Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. - Библиогр.: с.147.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Данилов, Владимир Николаевич; Полянских, Светлана Владимировна; Воронежская гос. технологическая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА421019 Крижська, Тетяна Анатоліївна. Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижська Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | С10130/Т. 1 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | С10130/Т. 2 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | С10130/Т. 3 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | С10130/Т. 4 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | СТ4285 М'ясо курей [Текст]. - Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/355:2007, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, VI, 56 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | СТ6824 М'ясо птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3143-95 ; Чинний від 2014-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|