Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ECE/TRADE/358

UNECE standard: Turkey meat: carcases and parts [Text] / United Nations Economic Commission for Europe. - 2009 edition. - New York ; Geneva : UN, 2009. - vi, 54 p. : figures. - (UNECE standards for meat, ISSN 1810-1917).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
United Nations Economic Commission for Europe

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
2.
  
  РА387189
Іванченко, Олександр Валерійович.
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Іванченко Олександр Валерійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА309720
Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС65516
Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Вінницький державний сільськогосподарський інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ8655

Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС55800
Бреславец, Виталий Алексеевич.
Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Институт птицеводства; УААН; Институт птицеводства

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА296230
Бреславець, Віталій Олексійович.
Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ2823

Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА843484

Гігієна виробництва та експеритиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Богатко Н. М. [та ін.] ; за ред. Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Ін-т післядиплом. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини. - Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 160-164. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Мельник, А. Ю.; Богатко, Л. М.; Фотіна, Т. І.; Букалова, Н. В.; Дудус, Т. В.; Мазур, Т. Г.; Лясота, В. П.; Сахнюк, Н. І.; Савчук, Г. В.; Курята, Н. В.; Ткачук, Н. А.; Давнюк, Л. І.; Кіт, А. А.; Богатко, Н. М. (ред.); Яценко, І. В. (ред.); Мельник, А. Ю. (ред.); Білоцерківський національний аграрний університет. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА408260
Гасай, Євгенія Леонідівна.
Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасай Євгенія Леонідівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20, [1] с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС41825
Желиба, Юрий Александрович.
Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС130694
Иванченко, Александр Валерьевич.
Процесс обработки жидкого куриного яйца высоким давлением с целью стабилизации его качества [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Иванченко Александр Валерьевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 205 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
13.
  
  ВА621502
Калачев, Александр Анатольевич.
Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. - Библиогр.: с.147.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Данилов, Владимир Николаевич; Полянских, Светлана Владимировна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА421019
Крижська, Тетяна Анатоліївна.
Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижська Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  С10130/Т. 1
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  С10130/Т. 2
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  С10130/Т. 3
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  С10130/Т. 4
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ4285

М'ясо курей [Текст]. - Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/355:2007, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, VI, 56 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ6824

М'ясо птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3143-95 ; Чинний від 2014-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського