Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС41825
Желиба, Юрий Александрович.
Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС48818
Тарасюк, Тетяна Іванівна.
Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : дис...канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 128 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут ветеринарної медицини (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС55800
Бреславец, Виталий Алексеевич.
Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Институт птицеводства; УААН; Институт птицеводства

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС65516
Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Вінницький державний сільськогосподарський інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС66581
Хомичук, Виктор Андреевич.
Совершенствование установки для сушки жидких пищевых продуктов А1-ФМУ с целью повышения ее технического уровня [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомичук Виктор Андреевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 215 л. - л. 140-159.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА290284
Тарасюк, Тетяна Іванівна.
Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 28 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут ветеринарної медицини (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА296230
Бреславець, Віталій Олексійович.
Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА309720
Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА311784
Хомічук, Віктор Андрійович.
Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомічук Віктор Андрійович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА561613
Рудавська, Ганна Богданівна.
Технологія і товарознавство продуктів птахівництва [Текст] : підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Вербій, Віктор Петрович; Тищенко, Євгенія Василівна

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА602910
Рудавська, Ганна Богданівна.
Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 250 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович; Тищенко, Євгенія Василівна; Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  С10130/Т. 1
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  С10130/Т. 2
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  С10130/Т. 3
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  С10130/Т. 4
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА611745

Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Богомолов, О. В.; Перцевий, Ф. В.; Сафонова, О. М.; Тіщенко, Л. М.; Гринченко, О. О.; Богомолов, О. В. (ред.); Перцевий, Ф. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА619179
Шарафутдинов, Газимзян Салимович.
Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. - Библиогр.: с.173.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Аскаров, Ривгат Шарафович; Каримуллин, Фаиз Вагизович; Казанская гос. сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВА621502
Калачев, Александр Анатольевич.
Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. - Библиогр.: с.147.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Данилов, Владимир Николаевич; Полянских, Светлана Владимировна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ2823

Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВС44562

Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сэмс, Алан Р. (ред.); Гущин, В. В. (науч. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського