Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ECE/TRADE/358

UNECE standard: Turkey meat: carcases and parts [Text] / United Nations Economic Commission for Europe. - 2009 edition. - New York ; Geneva : UN, 2009. - vi, 54 p. : figures. - (UNECE standards for meat, ISSN 1810-1917).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
United Nations Economic Commission for Europe

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
2.
  
  СТ8655

Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ2823

Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА843484

Гігієна виробництва та експеритиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Богатко Н. М. [та ін.] ; за ред. Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Ін-т післядиплом. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини. - Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 160-164. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Мельник, А. Ю.; Богатко, Л. М.; Фотіна, Т. І.; Букалова, Н. В.; Дудус, Т. В.; Мазур, Т. Г.; Лясота, В. П.; Сахнюк, Н. І.; Савчук, Г. В.; Курята, Н. В.; Ткачук, Н. А.; Давнюк, Л. І.; Кіт, А. А.; Богатко, Н. М. (ред.); Яценко, І. В. (ред.); Мельник, А. Ю. (ред.); Білоцерківський національний аграрний університет. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА870944

Гвинтові конвеєри з еластичними поверхнями [Текст] : [монографія] / Гевко Р. Б. [та ін.] ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Паляниця В. А. [вид.], 2024. - 238 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-237 . - 300 прим.


Дод. точки доступу:
Гевко, Р. Б.; Гевко, І. Б.; Ляшук, О. Л.; Дячун, А. Є.; Залуцький, С. З.; Станько, А. І.; Довбуш, Т. А.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  С10130/Т. 2
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  С10130/Т. 1
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  С10130/Т. 3
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  С10130/Т. 4
М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9.
Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ4285

М'ясо курей [Текст]. - Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/355:2007, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, VI, 56 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  СТ6824

М'ясо птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3143-95 ; Чинний від 2014-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ8544

М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ8725

М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА641347

Микробиологический контроль мяса животных, птицы, яиц и продуктов их переработки [Текст] : справочник / С. А. Артемьева [и др.]. - М. : КолосС, 2002. - 288 с. - Библиогр.: с. 285.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Артемьева, София Александровна; Артемьева, Татьяна Николаевна; Дмитриев, Александр Игнатьевич; Дорутина, Валентина Владимировна

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
15.
  
  ВА777604
Рудавська, Ганна Богданівна.
Молочні та яєчні товари [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. Г. Б. Рудавської ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 3-тє вид., перероб. та допов. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 371 с. : рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 351-353. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тищенко, Євгенія Василівна; Кущ, Світлана Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА658046
Рудавська, Ганна Богданівна.
Молочні та яєчні товари [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : Книга, 2004. - 392 с.: рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 355-356.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА296230
Бреславець, Віталій Олексійович.
Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС65516
Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Вінницький державний сільськогосподарський інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА309720
Бандура, Валентина Миколаївна.
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС55800
Бреславец, Виталий Алексеевич.
Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Институт птицеводства; УААН; Институт птицеводства

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського