![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Книжкові видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Зарубіжна україніка ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Картографічні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Стародруковані карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рукописні карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Електронна колекція карт ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Ноти та музичні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Підручний фонд відділу стародруків ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Інкунабули ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Палеотипи ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Кириличні стародруки ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Видання гражданського друку ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Листівки періоду (1880-1945 рр.) ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рідкісні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Цифрова бібліотека
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ECE/TRADE/358 UNECE standard: Turkey meat: carcases and parts [Text] / United Nations Economic Commission for Europe. - 2009 edition. - New York ; Geneva : UN, 2009. - vi, 54 p. : figures. - (UNECE standards for meat, ISSN 1810-1917).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: United Nations Economic Commission for Europe
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8655 Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2823 Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА843484 Гігієна виробництва та експеритиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Богатко Н. М. [та ін.] ; за ред. Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Ін-т післядиплом. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини. - Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 160-164. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Мельник, А. Ю.; Богатко, Л. М.; Фотіна, Т. І.; Букалова, Н. В.; Дудус, Т. В.; Мазур, Т. Г.; Лясота, В. П.; Сахнюк, Н. І.; Савчук, Г. В.; Курята, Н. В.; Ткачук, Н. А.; Давнюк, Л. І.; Кіт, А. А.; Богатко, Н. М. (ред.); Яценко, І. В. (ред.); Мельник, А. Ю. (ред.); Білоцерківський національний аграрний університет. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА870944 Гвинтові конвеєри з еластичними поверхнями [Текст] : [монографія] / Гевко Р. Б. [та ін.] ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Паляниця В. А. [вид.], 2024. - 238 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-237 . - 300 прим.
Дод. точки доступу: Гевко, Р. Б.; Гевко, І. Б.; Ляшук, О. Л.; Дячун, А. Є.; Залуцький, С. З.; Станько, А. І.; Довбуш, Т. А.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | С10130/Т. 2 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | С10130/Т. 1 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | С10130/Т. 3 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | С10130/Т. 4 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4285 М'ясо курей [Текст]. - Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/355:2007, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, VI, 56 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6824 М'ясо птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3143-95 ; Чинний від 2014-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8544 М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8725 М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА641347 Микробиологический контроль мяса животных, птицы, яиц и продуктов их переработки [Текст] : справочник / С. А. Артемьева [и др.]. - М. : КолосС, 2002. - 288 с. - Библиогр.: с. 285.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Артемьева, София Александровна; Артемьева, Татьяна Николаевна; Дмитриев, Александр Игнатьевич; Дорутина, Валентина Владимировна
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА777604 Рудавська, Ганна Богданівна. Молочні та яєчні товари [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. Г. Б. Рудавської ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 3-тє вид., перероб. та допов. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 371 с. : рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 351-353. - 200 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Кущ, Світлана Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА658046 Рудавська, Ганна Богданівна. Молочні та яєчні товари [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : Книга, 2004. - 392 с.: рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 355-356.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296230 Бреславець, Віталій Олексійович. Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС65516 Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Вінницький державний сільськогосподарський інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА309720 Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС55800 Бреславец, Виталий Алексеевич. Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Институт птицеводства; УААН; Институт птицеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|