Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41825 Желиба, Юрий Александрович. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС48818 Тарасюк, Тетяна Іванівна. Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : дис...канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 128 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут ветеринарної медицини (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС55800 Бреславец, Виталий Алексеевич. Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества [Текст] : дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Институт птицеводства; УААН; Институт птицеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС65516 Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Вінницький державний сільськогосподарський інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС66581 Хомичук, Виктор Андреевич. Совершенствование установки для сушки жидких пищевых продуктов А1-ФМУ с целью повышения ее технического уровня [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомичук Виктор Андреевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 215 л. - л. 140-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА290284 Тарасюк, Тетяна Іванівна. Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 28 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут ветеринарної медицини (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА296230 Бреславець, Віталій Олексійович. Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості [Текст] : автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА309720 Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА311784 Хомічук, Віктор Андрійович. Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомічук Віктор Андрійович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА561613 Рудавська, Ганна Богданівна. Технологія і товарознавство продуктів птахівництва [Текст] : підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Вербій, Віктор Петрович; Тищенко, Євгенія Василівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА602910 Рудавська, Ганна Богданівна. Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 250 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович; Тищенко, Євгенія Василівна; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | С10130/Т. 1 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | С10130/Т. 2 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | С10130/Т. 3 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | С10130/Т. 4 М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 4 т. / упоряд. Б. М. Куртяк [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2000 . - (Нормативна база підприємства: законодавство, стандартизація, класифікація, сертифікація). - ISBN 966-7426-45-9. Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куртяк, Богдан Михайлович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтієвич \заг. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА611745 Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Богомолов, О. В.; Перцевий, Ф. В.; Сафонова, О. М.; Тіщенко, Л. М.; Гринченко, О. О.; Богомолов, О. В. (ред.); Перцевий, Ф. В. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА619179 Шарафутдинов, Газимзян Салимович. Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. - Библиогр.: с.173.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Аскаров, Ривгат Шарафович; Каримуллин, Фаиз Вагизович; Казанская гос. сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА621502 Калачев, Александр Анатольевич. Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. - Библиогр.: с.147.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Данилов, Владимир Николаевич; Полянских, Светлана Владимировна; Воронежская гос. технологическая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2823 Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВС44562 Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сэмс, Алан Р. (ред.); Гущин, В. В. (науч. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |