Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  MFI1991/1-2
Margadant, Paul.
Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Text] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
2.
  
  РА284716
Біленька, Ірина Ремівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої [Текст] : автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА399710
Баля, Лілія Вікторівна.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС141908
Баля, Лілія Вікторівна.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2013. - 215 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 189-215.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ5760

Горошок зелений консервований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III. 12 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС50755
Карпенко, Людмила Константиновна.
Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА292050
Карпенко, Людмила Костянтинівна..
Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА320502
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС76688
Колесникова, Марина Борисовна.
Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ9552

Консерви "Кабачки по-українськи". Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  СТ4420

Консерви молочні [Текст]. - Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ7979

Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ8957

Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ8510

Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ9506

Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ383

Консерви. Овочі різані в томатному соусі: Загальні технічні умови [Текст] / ГОСТ 18611-98. - На заміну ГОСТ 18611-73, РСТ УССР 820-86, ТУ 10.03.740-89; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 19с., ІІІ, 19 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 18611-98

Видання зберігається у :
17.
  
  СТ9527

Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ4554

Консерви [Текст]. - Перець солодкий маринований. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1884-91 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ4555

Консерви [Текст]. - Яблука з перцем мариновані. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1235-89 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ4108

Консерви [Текст]. - Ротунда закарпатська. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського