Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI1991/1-2 Margadant, Paul. Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Text] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
2. | РА284716 Біленька, Ірина Ремівна. Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої [Текст] : автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА399710 Баля, Лілія Вікторівна. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС141908 Баля, Лілія Вікторівна. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Баля Лілія Вікторівна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2013. - 215 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 189-215.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ5760 Горошок зелений консервований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III. 12 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС50755 Карпенко, Людмила Константиновна. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА292050 Карпенко, Людмила Костянтинівна.. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА320502 Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС76688 Колесникова, Марина Борисовна. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ9552 Консерви "Кабачки по-українськи". Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ4420 Консерви молочні [Текст]. - Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ7979 Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8957 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8510 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ9506 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ383 Консерви. Овочі різані в томатному соусі: Загальні технічні умови [Текст] / ГОСТ 18611-98. - На заміну ГОСТ 18611-73, РСТ УССР 820-86, ТУ 10.03.740-89; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 19с., ІІІ, 19 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: ГОСТ 18611-98
Видання зберігається у :
|
17. | СТ9527 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ4554 Консерви [Текст]. - Перець солодкий маринований. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1884-91 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ4555 Консерви [Текст]. - Яблука з перцем мариновані. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1235-89 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ4108 Консерви [Текст]. - Ротунда закарпатська. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |