Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Р133702 Вітамінні заготовки [Текст] / [уклад. І. М. Тумко]. - Харків : Віват, 2017. - 47 с. : кольор. іл. - (Готуємо смачно). - 7100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тумко, Ірина Миколаївна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | Р133703 Витаминные заготовки [Текст] / [сост. И. Н. Тумко]. - Харьков : Виват, 2017. - 47 с. : цв.ил. - (Готовим вкусно). - 7100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тумко, Ирина Николаевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС81641 Одарченко, Андрей Николаевич. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА327881 Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ3208 Консерви [Текст]. - Варення з плодів зизифуса. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ3194 Консерви [Текст]. - Соуси фруктові з субтропічних плодових культур. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ413 Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: ГОСТ 30555-98
Видання зберігається у :
|
8. | СТ4844 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1251-89 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ9547 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ8201 Консерви. Пасти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ11053 Консерви. Соуси десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ9381 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8472 Консерви. Томати кулінарні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ9013 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 920-84, РСТ УССР 1215-84 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ4659 Консерви; Соуси фруктові. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ8989 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА792092 Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА292050 Карпенко, Людмила Костянтинівна.. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС50755 Карпенко, Людмила Константиновна. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ8878 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |