Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  Р133702

Вітамінні заготовки [Текст] / [уклад. І. М. Тумко]. - Харків : Віват, 2017. - 47 с. : кольор. іл. - (Готуємо смачно). - 7100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тумко, Ірина Миколаївна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  Р133703

Витаминные заготовки [Текст] / [сост. И. Н. Тумко]. - Харьков : Виват, 2017. - 47 с. : цв.ил. - (Готовим вкусно). - 7100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тумко, Ирина Николаевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС81641
Одарченко, Андрей Николаевич.
Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА327881
Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ3208

Консерви [Текст]. - Варення з плодів зизифуса. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  СТ3194

Консерви [Текст]. - Соуси фруктові з субтропічних плодових культур. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ413

Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 30555-98

Видання зберігається у :
8.
  
  СТ4844

Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1251-89 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ9547

Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ8201

Консерви. Пасти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  СТ11053

Консерви. Соуси десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ9381

Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ8472

Консерви. Томати кулінарні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ9013

Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 920-84, РСТ УССР 1215-84 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ4659

Консерви; Соуси фруктові. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ8989

Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА792092

Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА292050
Карпенко, Людмила Костянтинівна..
Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС50755
Карпенко, Людмила Константиновна.
Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ8878

Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського