Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА448678
Хомутенко, Вікторія Ігорівна.
Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВА854197
Кулик, Я. М.
Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування [Текст] : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. - Текст на укр., англ. - Бібліогр.: с. 144-161. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА824098
Воробець, Марія Михайлівна.
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-92. - 50 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна; Ковбаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА806815

Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ7589

Сировина і продукти харчові. Готування проб. Мінералізація для визначання вмісту токсичних елементів [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  СТ7171

Продукти харчові. Методи виявлення бактерій родів Proteus, Morganella, Providencia [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВА789373
Бондар, Олександр Іванович.
Основи біологічної безпеки (екологічна складова) [Текст] : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 320-323. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Новосельська, Людмила Петрівна; Іващенко, Тарас Григорович; Шматков, Г. Г. (ред.); Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА812305
Пономарьов, Петро Хомович.
Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-199. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Притульська, Наталія Володимирівна; Донцова, Інна Вікторівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ6836

Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів (CODEX STAN 229-1993, REV.1-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 30 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ІВ219934

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
11.
  
  ВА764628

Експертиза та контроль якості продуктів харчування [Текст] : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина" / [П. М. Гаврилін та ін.] ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т, 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС". - Д. : [б. в.], 2012. - 198 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гаврилін, П. М.; Прокушенкова, О. Г.; Єфімов, В. Г.; Куцак, Р. С.; Зажарська, Н. М.; Дніпропетровський державний аграрний університет; "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС", проект 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВА745198

Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання [Текст] : навч. посіб. / [В. В. Євлаш та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 417 с. : табл. - Бібліогр.: с. 222-228. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Чернова, Людмила Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кононенко, Людмила Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  WHO/685.16

Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Text] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
14.
  
  СТ4871

Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinum [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 19 с. : табл.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА355250
Водолазський, Віталій Миколайович.
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВС44425

Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Шапорова, Т. М.; Кононенко, Л. В.; Науменко, В. А.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  Р110633

Якість і безпека продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. І. М. Задорожний, М. П. Ковальчук ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерц. акад., 2007. - 31 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Задорожний, І. М. (уклад.); Ковальчук, М. П. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВС45324
Другов, Юрий Степанович.
Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии). - Библиогр.: с. 281-290 (364 назв.).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Родин, Александр Александрович

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ІР7680
Ladygiene, Rima.
Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Vilnius Gediminas technical university

Видання зберігається у :
20.
  
  ВА694373
Чмиленко, Федір Олександрович.
Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. - Бібліогр.: с. 290-291.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сидорова, Лариса Петрівна; Дніпропетровський національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського