Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА301388
Циганенко, Олег Іванович.
Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український науковий гігієнічний центр МОЗ України

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА355250
Водолазський, Віталій Миколайович.
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  Р99469

Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-31.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Шкарупа, Варвара Федорівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  Р80226
Притульська, Наталія Володимирівна.
Експертиза харчових продуктів [Текст] : текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет; Інститут системних досліджень освіти

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  В343464/Ч. 1
Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0.
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 284 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
6.
  
  В343464/Ч. 2
Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0.
Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 292 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
7.
  
  В343464/Ч. 3
Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи [Текст] : довідник: У 3 т. / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.] ; заг. ред. Б. М. Куртяк, Р. П. Сімонов. - Л. : Леонорм, 2000 . - ISBN 966-7426-44-0.
Ч. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 288 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович \упоряд.\; Куртяк, Богдан Михайлович \заг. ред.\; Сімонов, Роман Петрович \заг. ред.\

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
8.
  
  ВА600720
Ладанівський, Р. І..
Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст] / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Лотоцька, У. Б.; Тутік, І. Л.

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА621060
Жарикова, Галина Григорьевна.
Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Козьмина, Анна Олеговна

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  Р96446

Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  Р101261

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  Р110633

Якість і безпека продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. І. М. Задорожний, М. П. Ковальчук ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерц. акад., 2007. - 31 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Задорожний, І. М. (уклад.); Ковальчук, М. П. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВС44425

Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Шапорова, Т. М.; Кононенко, Л. В.; Науменко, В. А.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА694373
Чмиленко, Федір Олександрович.
Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. - Бібліогр.: с. 290-291.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сидорова, Лариса Петрівна; Дніпропетровський національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВС45324
Другов, Юрий Степанович.
Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии). - Библиогр.: с. 281-290 (364 назв.).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Родин, Александр Александрович

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СО26116

Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні [Текст]. - Законодавчі та нормативні документи ветеринарної медицини/ упоряд. Н. Р. Крутяк, В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2004. - 303 с. - (Нормативна база підприємства).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Крутяк, Наталія Романівна (упоряд.); Тимошенко, Валерій Сергійович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  Р105530

Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / І. В. Ємченко [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ємченко, І. В.; Батутіна, А. П.; Закусілов, А. П.; Троякова, А. О.; Шестопал, Г. С.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВА680109
Робинсон, Клер.
Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя [Текст] / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)). - Библиогр.: с. 105-106.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
19.
  
  СТ4871

Продукти харчові. Методи виявлення ботулінічних токсинів і Clostridium botulinum [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 19 с. : табл.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ІР7680
Ladygiene, Rima.
Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Vilnius Gediminas technical university

Видання зберігається у :
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського