Пошуковий запит: (<.>A=ГУЛЕНК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС40112 Гуленко, Юрий Трофимович. Развитие индукционного метода поиска повреждений изоляции силовых кабелей и его реализация для условий угольных шахт [Текст] : дис.канд.техн.наук:05.09.03 / Гуленко Юрий Трофимович ; Днепропетровский горный ин-т. - Днепропетровск, 1992. - 171 л. - Библиогр.:л.150-161.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Днепропетровский горный институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА580931 Гуленко, Виктор Владимирович. Юнг в школе. Соционика - межвозрастной педагогике [Текст] : учебно-методическое пособие / В. В. Гуленко, В. П. Тыщенко. - Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 1997. - 270 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тыщенко, Владимир Петрович
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
|
3. | В343614/Ч. 1 Гуленко, В. В. Структурнофункциональная соционика: Разработка метода комбинаторики полярностей [Текст] / В. В. Гуленко. - К. : Транспорт України, 1999 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 1999. - 186 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА612480 Практикум по физиологии растений [Текст] : учеб. пособие для студ. пед. вузов, обуч. по спец. 032400 - Биология / В. Б. Иванов [и др.] ; ред. В. Б. Иванов. - М. : Издательский центр "Академия", 2001. - 141 с: рис. - (Высшее образование). - Библиография: с. 135-136.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Иванов, Виктор Борисович; Плотникова, Инна Васильевна; Живухина, Елена Александровна; Михалевская, О. Б.; Гуленкова М. А.; Иванов, Виктор Борисович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА623925 Короленков, Антон Викторович. Готовимся к экзамену по истории России [Текст] : пособие для поступающих в вузы / А. В. Короленков, К. Л. Гуленков. - 2.изд., испр. и доп. - М. : Айрис-Пресс : Рольф, 2001. - 440 с. - (Серия "Домашний репетитор").
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленков, Кирилл Львович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА625314 Практикум по анатомии и морфологии растений [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец 032400 - Биология / В. П. Викторов [и др.] ; ред. Л. Н. Дорохина. - М. : Академия, 2001. - 174 с.: рис. - (Высшее образование).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Викторов, Владимир Павлович; Гуленкова, Мария Андреевна; Дорохина, Людмила Николаевна; Еленевский, А. Г.; Зернов, А. С.; Дорохина, Людмила Николаевна (ред.)
Видання зберігається у :
|
7. | Р109055 Перелік діючих у хлібопекарській промисловості нормативних документів станом на 01.03.2007 [Текст] / викон. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : Укрхлібпром, 2007. - IV, 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (викон.); Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | Р109848 Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваОб'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2551/Ч. 5 Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 5 : ДСТУ ISO 8968-5:2005 (IDF 20-5:2001). - Метод визначення білкового азоту (ISO 8968-5:2001, IDT. - IDF 20-5:2001, IDT). - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 7 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ2551/Ч. 2 Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 8968-2:2005 (IDF 20-2:2001). - Метод із використанням блоку для спалювання (макрометод) (ISO 8968-2:2001, IDT. - IDF 20-2:2001, IDT). - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 10 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2551/Ч. 4 Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 4 : ДСТУ ISO 8968-4:2005 (IDF 20-4:2001). - Метод визначення небілкового азоту (ISO 8968-4:2001, IDT. - IDF 20-4:2001, IDT). - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 7 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ2551/Ч. 1 Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 8968-1:2005 (IDF 20-1:2001). - Метод К'єльдаля (ISO 8968-1:2001, IDT. - IDF 20-1:2001, IDT). - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 11 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л \пер. і наук.-техн. ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | Р103448 Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : [б.в.], 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 20.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваДержавна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | Р106441 Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 [Текст] : чинний від 01.08.2005 / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - К. : Укрхлібпром, 2005. - 35 с. - (Стандарт організацій України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ2304 Борошно пшеничне та житнє. Загальні настанови щодо розроблення хлібопекарських випробувань (ISO 6820-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2305 Борошно пшеничне. Визначення вмісту сухої клейковини (ISO 6645-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2413 Продукти харчові термооброблені у герметичній тарі. Визначання pH (ISO 11289:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2355 Борошно пшеничне; Визначення вмісту сирої клейковини (ISO 5531-1978, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2552 Система розроблення і поставлення продукції на виробництво; Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ2711 Вироби булочні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28809-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
|
| |