Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 256
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС54682 Бакланова, Лариса Владимировна. Интенсификация пробоподготовки в анализе пищевых продуктов на содержание примесей [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Владимировна ; Украинский НИИ соляной промышленности, Днепропетровский гос. ун-т. Химический факультет. - Днепропетровск ; Артемовск, 1997. - 144 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ соляной промышленности; Днепропетровский государственный университет. Химический факультет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС89994 Бохан, Юлия Владимировна. Пробоподготовка для атомно-абсорбционного и спектрофотометрического анализа продуктов питания и биообъектов [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бохан Юлия Владимировна ; Днепропетровский национальный ун-т. - Д., 2005. - 169 л. - Библиогр.: л. 144-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Днепропетровский национальный университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС84722 Бакланов, Александр Николаевич. Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки [Текст] : дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис. - Библиогр.: л. 299-338.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ соляной промышленности; Днепропетровский национальный университет; Украинский НИИ соляной промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС76640 Зима, Світлана Володимирівна. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Волинський держ. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2002. - 130 арк. - арк. 113-130.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Волинський державний університет імені Лесі Українки (Луцьк)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296225 Бакланова, Лариса Володимирівна. Інтенсифікація пробопідготовки в аналізі харчових продуктів на вміст домішок [Текст] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Володимирівна ; Дніпропетровський держ. ун-т. - Дніпропетровськ, 1997. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дніпропетровський державний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА336432 Чоманов, Уршибай. Разработка термодинамических методов и средств анализа связи влаги в пищевых продуктах [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 ; 05.18.04 / Чоманов Уршибай ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1990. - 39 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Московский институт прикладной биотехнологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА339266 Бохан, Юлія Володимирівна. Пробопідготовка для атомно-абсорбційного та спектрофотометричного аналізу продуктів харчування та біооб'єктів [Текст] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Ю.В.Бохан ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2005. - 20 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА364975 Севоян, Орбел Жирайрович. Разработка и исследование радиометрической системы инфракрасного диапазона, управляемой микроконтроллером [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.12.03 / Севоян Орбел Жирайрович ; Государственный инженерный ун-т Армении (Политехник). - Ереван, 2009. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Государственный инженерный ун-т Армении (Политехник)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА367372 Чохань, Марія Іванівна. Чутливі елементи тонкоплівкових сенсорів газових середовищ для харчової промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.27.01 / Чохань Марія Іванівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2009. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА329101 Бакланов, Олександр Миколайович. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки [Текст] : автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02 / Бакланов Олександр Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 36 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА321564 Зима, Світлана Володимирівна. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2002. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА370008 Толстенко, Юлія Вікторівна. Електрохімічне визначення антибіотиків тетрациклінового ряду в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Толстенко Юлія Вікторівна ; НАН України, Фіз.-хім. ін-т ім. О.В.Богатського. - О., 2010. - 23 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Фізико-хімічний інститут імені О. В. Богатського (Одеса)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р81779 Найважливіші біохімічні процеси, збудниками яких є мікроорганізми [Текст] : конспект лекції / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. Б. Рудавська. - К. : [б.в.], 1997. - 33 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Рудавська, Ганна Богданівна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р82542 Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] : для студ. спец. 7.091710 та 7.050201 з усіх форм навч. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тарасенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1998. - 38 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тарасенко, Євгенія Василівна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА583090 Красовский, Петр Александрович. Товар и его экспертиза [Текст] / П. А. Красовский [и др]. - М. : Изд-во Центра экономики и маркетинга, 1998. - 240 с.:ил. - (Библиотека хозяйственного руководителя ; кн. 6(15)).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ковалев, Анатолий Иванович; Стрижов, Сергей Геннадиевич
Видання зберігається у :
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА583474 Кислухина, Ольга. Биотехнологические основы переработки растительного сырья [Текст] / О. Кислухина, И. Кюдулас. - Каунас : Технология, 1997. - 184 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кюдулас, Игнас
Видання зберігається у :
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА604916 Пасальський, Богдан Кирилович. Хімія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 196 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА607535 Физико-химические (инструментальные) методы анализа [Текст] : учеб. пособие / Л. С. Сизова [и др.] ; ред. Л. С. Сизова ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2000. - 144 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сизова, Л. С.; Гуськова, В. П.; Мельченко, Г. Г.; Микилева, Г. Н.; Юнникова, Н. В.; Сизова, Л. С. (ред.); Кемеровский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА620515 Дуборасова, Татьяна Юрьевна. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Дегустация вин [Текст] : учеб. пособие / Т. Ю. Дуборасова. - М. : Издательско-книготорговый центр "Маркетинг", 2001. - 183 с.: ил. - Библиогр.: с.180-183.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА621060 Жарикова, Галина Григорьевна. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Козьмина, Анна Олеговна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |