Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.22$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.
  
  ДС91330
Стадник, Ігор Ярославович.
Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА336774
Стадник, Ігор Ярославович.
Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА355627
Дашкевич, Андрій Олександрович.
Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА378891
Янаков, Валерій Петрович.
Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  MFI1998/1-2
Merseburger, Tobias.
Entwicklung eines Hebelersatzes zur Herstellung von Weizenmehlbrot [Text] : Abh. / T. Merseburger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 102 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9482).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
6.
  
  ВА741485
Стадник, І. Я.
Процеси та машини для замішування тіста [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т. : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. - 215 с. : рис., табл. - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр.: с. 195-209. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Лісовенко, О. Т.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС124289
Янаков, Валерій Петрович.
Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2011. - 187 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 135-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА395447
Стадник, Ігор Ярославович.
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 40 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА415063
Шпак, Максим Сергійович.
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА797772
Стадник, Ігор Ярославович.
Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2015. - 232 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-226. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА423474
Кравченко, Олександр Іванович.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА438477
Рачок, Віталій Вікторович.
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ10085

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини тістомісильні. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 453:2016 (EN 453:2014, IDT), прийнятого методом підтвердження ; Чинний від 2017-11-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 30 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28-29.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ10831

Устатковання для харчової промисловості. Машини тістовальцювальні. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1674:2016 (EN 1674:2015, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 28 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА851585
Стадник, Ігор Ярославович.
Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Піддубний, Володимир Анатолійович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС144808
Дашкевич, Андрій Олександрович.
Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2008. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
Стадник, Ігор Ярославович.
Науково технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович. - Київ, 2012.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського