Пошуковий запит: (<.>U=Л830.22$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ДС91330 Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл. - арк. 130-138.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА336774 Стадник, Ігор Ярославович. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА355627 Дашкевич, Андрій Олександрович. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА378891 Янаков, Валерій Петрович. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | MFI1998/1-2 Merseburger, Tobias. Entwicklung eines Hebelersatzes zur Herstellung von Weizenmehlbrot [Text] : Abh. / T. Merseburger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 102 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9482).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
6. | ВА741485 Стадник, І. Я. Процеси та машини для замішування тіста [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т. : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. - 215 с. : рис., табл. - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр.: с. 195-209. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Лісовенко, О. Т.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС124289 Янаков, Валерій Петрович. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2011. - 187 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 135-150.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА395447 Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 40 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА415063 Шпак, Максим Сергійович. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА797772 Стадник, Ігор Ярославович. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані [Текст] : [монографія] / І. Я. Стадник ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2015. - 232 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-226. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА423474 Кравченко, Олександр Іванович. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА438477 Рачок, Віталій Вікторович. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ10085 Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини тістомісильні. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 453:2016 (EN 453:2014, IDT), прийнятого методом підтвердження ; Чинний від 2017-11-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 30 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28-29.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ10831 Устатковання для харчової промисловості. Машини тістовальцювальні. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1674:2016 (EN 1674:2015, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 28 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА851585 Стадник, Ігор Ярославович. Обґрунтування нагнітального процесу формувальних машин [Текст] : монографія / Стадник І. Я., Піддубний В. А. ; Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. - Тернопіль : Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя, 2020. - 331 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Піддубний, Володимир Анатолійович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС144808 Дашкевич, Андрій Олександрович. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2008. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-179.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС153141 Стадник, Ігор Ярославович. Науково технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 347, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 294-317.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|