Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС88921 Колесниченко, Татьяна Александровна. Технология мучных формованных изделий функционального назначения с йодсодержащими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесниченко Татьяна Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 321 л.: рис. - Библиогр.: л. 207-230.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС108596 Бошкова, Ольга Леонидовна. Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л. - Библиогр.: л. 133-149.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС57083 Рыбак, Анатолий Иванович. Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Всероссийский заочный институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС67113 Волощук, Галина Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк. - арк. 156-173.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС69124 Левадна, Тетяна Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк. - арк. 142-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС79141 Юрчак, Віра Гаврилівна. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод. - арк. 337-380.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС95923 Євсеєнко, Тетяна Петрівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 245 арк. - арк. 165-186.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА338705 Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА340790 Євсеєнко, Тетяна Петрівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА310479 Волощук, Галина Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА312721 Левадна, Тетяна Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА324425 Юрчак, Віра Гаврилівна. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА333756 Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА354435 Бошкова, Ольга Леонідівна. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА358949 Бошкова, Ольга Леонідівна. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА587855 Каспрук, Леонід. Хмельницька макаронна фабрика та її люди [Текст] / Л. Каспрук. - Хмельницький : [б.в.], 1998. - 110 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СО24209 Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко [та ін.] ; ред. О. Т. Лісовенко ; Академія інженерних наук України, Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Наукова думка, 2000. - 282 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Лісовенко, Олексій Тимофійович; Руденко-Грицюк, Орест Антонович; Литовченко, Ігор Миколайович; Дудко, С. Д.; Зірніс, І. В.; Лісовенко, Олексій Тимофійович (ред.); Академія інженерних наук України; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | Р77738 Макаронні вироби [Текст] : конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Салухіна, Надія Григорівна (сост.); Київський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
|
19. | ВА646057 Гончаров, Марен Антонович. Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха"). - Библиогр.: с. 229.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | Р108466 Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Юрчак, Віра Гаврилівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |