Пошуковий запит: (<.>U=Л876$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 97
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС54189 Олішевський, Валентин Вікторович. Дослідження впливу електрофізичних способів на пиво з метою підвищення його стійкості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олішевський Валентин Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 203 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС88047 Воронцова, Світлана Іванівна. Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Воронцова Світлана Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 156 арк. - арк. 119-133.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС89779 Дебелый, Владимир Леонидович. Совершенствование процесса обработки пива высоким давлением с целью стабилизации его качества [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дебелый Владимир Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2005. - 228 л.: рис. - Библиогр.: л. 145-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС89888 Михайлов, Микола Георгійович. Удосконалення технології гранульованого хмелю [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Михайлов Микола Георгійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 156 арк.: рис. - арк. 119-130.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС57836 Ляшенко, Николай Иванович. Разработка биохимических критериев оценки пивоваренных качеств хмеля и эффективной технологии его использования в пивоварении [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Николай Иванович ; УААН, Институт хмелеводства. - Житомир, 1996. - 309 л. - л. 250-270.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Институт хмелеводства; УААН; Институт хмелеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС62207 Отасовие Вильсон Эгбомон Разработка и исследование процесса производства пива с использованием несоложеного сорго [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 181 л. - л. 144-160.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС60170 Бармаков, Михайло Сергійович. Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 157 л.: рис. - л. 118-128.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС86926 Бобер, Анатолій Васильович. Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Бобер Анатолій Васильович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2004. - 210 арк. - арк. 166-180.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС76917 Проценко, Лідія Василівна. Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Проценко Лідія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 187 арк. - арк. 113-125.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА296843 Олішевський, Валентин Вікторович. Дослідження впливу електрофізичних способів на пиво з метою підвищення його стійкості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олішевський Валентин Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА296047 Ляшенко, Микола Іванович. Розробка біохімічних критеріїв оцінки пивоварних якостей хмелю та ефективної технології його використання в пивоварінні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Микола Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 47 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА335084 Михайлов, Микола Георгійович. Удосконалення технології гранульованого хмелю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Михайлов Микола Георгійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА337788 Дебелий, Володимир Леонідович. Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дебелий Володимир Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА363370 Якобчук, Роман Леонідович. Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжжів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Якобчук Роман Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 19 с.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА363357 Гура, Олександр Васильович. Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гура Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА367366 Чепелюк, Олександр Миколайович. Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чепелюк Олександр Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 22 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА303229 Бармаков, Михайло Сергійович. Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА306208 Отасовіє Вілсон Егбомон Розробка та дослідження процесу виробництва пива з використанням несолодженого сорго [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Отасовіє Вілсон Егбомон ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА321554 Проценко, Лідія Василівна. Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів [Текст] : автореф. дис.. канд. техн. наук: 05.18.07 / Проценко Лідія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 19 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА332642 Воронцова, Світлана Іванівна. Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Воронцова Світлана Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |