Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
  
  РА358844
Нгуєн В'єн Зунг
Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Нгуєн В'єн Зунг ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС109410
Нгуен Вьет Зунг
Разработка процессов холодильной технологии плодов манго методами теплофизического моделирования [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Одес. гос. акад. холода ; Одесская государственная академия холода. - О., 2008. - 239 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 162-193.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская государственная академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ3121

Продукти перероблення субтропічних культур [Текст]. - Листя мирта, зизифуса, маслини та фейхоа. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СТ4112

Інжир сушений. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-14:1996, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ4417

Авокадо. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-42:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 6 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  СТ5464

Плоди субтропічних культур свіжі. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
7.
  
  СТ7662

Цитрусові та продукти їх перероблення. Метод визначення вмісту ефірних олій (контрольний метод) (ISO 1955:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. : рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА820450
Коваль, Л. М.
Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні [Текст] : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т. - Хмельницький : Цюпак А. А. [вид.], 2017. - 139 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 131-132 . - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х.; Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ9832

Ананаси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (CODEX STAN 182-1993, REV. 1-1999, AMD. 1-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського