Пошуковий запит: (<.>U=Л913.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА358844 Нгуєн В'єн Зунг Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Нгуєн В'єн Зунг ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2008. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС109410 Нгуен Вьет Зунг Разработка процессов холодильной технологии плодов манго методами теплофизического моделирования [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Одес. гос. акад. холода ; Одесская государственная академия холода. - О., 2008. - 239 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 162-193.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская государственная академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ3121 Продукти перероблення субтропічних культур [Текст]. - Листя мирта, зизифуса, маслини та фейхоа. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України).
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ4112 Інжир сушений. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-14:1996, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ4417 Авокадо. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-42:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ5464 Плоди субтропічних культур свіжі. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
|
7. | СТ7662 Цитрусові та продукти їх перероблення. Метод визначення вмісту ефірних олій (контрольний метод) (ISO 1955:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. : рис. - (Національний стандарт України).
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА820450 Коваль, Л. М. Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні [Текст] : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т. - Хмельницький : Цюпак А. А. [вид.], 2017. - 139 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 131-132 . - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пономарьов, П. Х.; Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ9832 Ананаси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (CODEX STAN 182-1993, REV. 1-1999, AMD. 1-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
|