Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л916$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ДС96885 Киптелая, Людмила Васильевна. Научное обоснование процессов и оборудования производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Киптелая Людмила Васильевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 318 л.: рис., табл.+ 239л. прил. - Библиогр.: л. 286-318.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА340279 Кіптела, Людмила Василівна. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА366168 Дібрівська, Наталія Віталіївна. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ4215 Журавлина свіжа. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ4024 Чорниця і лохина; Настанови щодо зберігання в холодильних камерах (ГОСТ 31038-2002 (ИСО 6664:1983), IDT; ISO 6664:1983, NEQ) [Текст]. - Вид. офіц. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, II, 4 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА718613 Хомич, Галина Панасівна. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ткач, Надія Іванівна; УкоопспілкаПолтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВС51788 Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА393829 Євчук, Яна Валеріївна. Удосконалення технології сушіння плодів глоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Євчук Яна Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА394710 Хомич, Галина Панасівна. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА772783 Хомич, Галина Панасівна. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-217. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Капрельянц, Леонід Вікторович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | РА403864 Кудряшов, Андрій Ігорович. Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кудряшов Андрій Ігорович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 23 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ДС140486 Кудряшов, Андрій Ігорович. Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кудряшов Андрій Ігорович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 218 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 156-176.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ДС144128 Дібрівська, Наталія Віталіївна. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : дис. ... канд. тех. наук : 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2009. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 274-300.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ДС149691 Євчук, Яна Валеріївна. Удосконалення технології сушіння плодів глоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Євчук Яна Валеріївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2012. - 222 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 162-190.
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ДС152809 з дод. Хомич, Галина Панасівна. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 417 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 371-417.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|