Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
  
  ДС85086
Гончаренко, Геннадий Николаевич.
Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС95871
Мазуренко, Игорь Константинович.
Усовершенствование технологии производства концентрированных томатопродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Игорь Константинович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 253 л.: табл. - Библиогр.: л. 151-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА334101
Гончаренко, Геннадій Миколайович.
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА339357
Федосова, Катерина Сергіївна.
Розробка технології консервування водяного горіха [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА341578
Мазуренко, Ігор Костянтинович.
Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА367476
Ольховська, Вікторія Сергіївна.
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ4422

Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ4388

Консерви [Текст]. - Соуси, кетчупи та приправи. Терміни та визначення понять. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2074-92 ; чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС112001
Ольховська, Вікторія Сергіївна.
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 290-314.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА406254
Жукевич, Олена Михайлівна.
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА407616
Нагорний, Олександр Юрійович.
Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВА783628

Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА811775
Нагорний, Олександр Юрійович.
Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С. [вид.], 2015. - 165 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-165. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ8740

Консерви. Приправи і соуси овочеві та овочефруктові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ9381

Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА441460
Бендерська, Ольга Вячеславівна.
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бендерська Ольга Вячеславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ10873

Консерви. Заправки томатні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС139713
Жукевич, Олена Михайлівна.
Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ІВ231389

Технології харчування. Концентровані томатні продукти [Text] : монографія / І. Мазуренко [та ін.] ; Хунан. ун-т гуманіт. наук і технологій, Хенан. ін-т науки і технологій, Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Astroprint, 2023. - 250 с. : рис., табл. - Назва на корінці : Food technologies, concentrated tomato products. - Текст кит., англ., укр. - 300 пр. прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Мазуренко, Ігор; Mazurenko, Igor; Шао Чженчжен; Shao Zhengzheng; Лі Юньбо; Li Yunbo; Мохамад Ноаман Захід; Muhammad Noaman Zahid; Хунанський університет гуманітарних наук і технологій; Хенанський інститут науки і технологій; Сумський національний аграрний університет (Суми)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського