Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
  
  ВА595532

Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст] / Ф. Ф. Адамень [и др.]. - К. : Нора-Принт, 1999. - 332 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Адамень, Федор Федорович; Сичкарь, Вячеслав Иванович; Письменов, Виктор Никифорович; Шерстобитов, Валерий Валентинович

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВА606947
Карпенко, Евгений Иванович.
Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА621414
Чижикова, Ольга Григорьевна.
Соя. Пищевая ценность и использование [Текст] / О. Г. Чижикова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 146 с. - Библиогр.: с.132-145.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дальневосточная гос. академия экономики и управления

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  Р94047

Очищение и лечение соей [Текст] / сост. В. Преображенский. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 31 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Преображенский, Владимир (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА414625
Хоменко, Ольга Олексіївна.
Товарознавча оцінка арахісу та вдосконалення споживних властивостей продуктів з нього [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хоменко Ольга Олексіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського